Aktuálně ze světa módy: podzimní kampaně Guess a J.Crew a FOREVER 21 v Česku!

Aktuálně ze světa módy: podzimní kampaně Guess a J.Crew a FOREVER 21 v Česku!

Nové podzimní kampaně spatřily světlo světa. Jak značce Guess, tak J.Crew se podzimní verze vyloženě vydařila. A k tomu pro vás máme jednu velkou (dobrou) zprávu. 

Značka Guess vnáší do své podzimní kampaně s doplňky šmrnc. Snímky byly nafoceny proti bílo-modrému geometricky pojatému pozadí, a díky tomu se může veškerá pozornost upínat pouze na kožené kabelky, které chce společnost prezentovat. Vínová, tyrkysová, béžová a bílá s černou nejlépe zastupují barevnou paletu podzimu 2016. (A většiny ostatních.) Tady je vídáme na hranatých kabelkách všech velikostí. 


U lookbooků a kampaní J.Crew už jsme moc dobře zvyklí, že přinášejí mnoho snímků, méně známé tváře a prostředí přírody. Na podzim 2016 se tyto stereotypy tak trochu zlomily. J.Crew totiž vyrazil nafotit svou podzimní kolekci oblečení do Amsterdamu, a výsledek? Nemůžeme se vynadívat. Styl, který se značka rozhodla v kampani prezentovat je nejen velmi podmanivý a líbivý, ale navíc dokonale pasuje ke stylu Amsterdamu. Denimové bundičky, ponča, kostky a pulovry představují nestárnoucí podzimní klasiku. V podání J.Crew v trošku jiném kabátku. 



V Americe velmi proslulý obchod s mladou módou Forever 21 oznámil otevření své pobočky také v České republice. Stane se tak slavnostně 24.9. 2016 v deset hodin dopoledne. Prodejna se bude nacházet v nákupním centru Černý Most. Česká republika je opět pouze jednou z vícero zemí, do kterých řetězec expanduje. Společně s námi se první prodejny dočkají také na Slovensku, v Portugalsku, Polsku a Rumunsku.  

fashionista.com ; fashiongonerogue.com ; forever21.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram