Aktuálně ze světa módy: speciální menstruační spodní prádlo a ředitel Lindexu je manažer roku

Aktuálně ze světa módy: speciální menstruační spodní prádlo a ředitel Lindexu je manažer roku

Další díl Aktuálně ze světa přináší informace o řediteli řetězce Lindex, který byl jmenován manažerem roku a také o speciálním spodním prádle pro období menstruace. 

Hlavní ředitel společnosti Lindex Ingvar Larsson, který na svůj post nastoupil v roce 2014, se dočkal velkého uznání. Byl totiž jmenován manažerm roku 2016! Jedná se o nejdůležitější švédskou cenu, tudíž potěšení na straně Larssona i celé značky je značné. "Jsem si jistý tím, co je vizí Lindexu, a chci, aby každý náš zaměstnanec znal svou roli spojenou i s jeho povinnostmi. V roce 2015 jsme dosáhli skvělých výsledků, které jsou podle mě výsledkem společné týmové práce, na které si zakládáme," vyjádřil se ke svému vítězství Larsson. 

Menstruační kalhotky jsou na trhu již déle, ale stále se o nich nemluví. Stejně jako přišel boom menstruačních kalíšku, i prádlo určené na toto měsíční období pravděpodobně zažije svou vlnu obliby. Pravdou ovšem je, že se k němu ženy staví poměrně pochybovačně. Nejde ovšem o nic jiného než speciální nepropustné kalhotky, které by zároveň měly být dostatečně prodyšné, a díky těmto dvěma svým vlastnostem zmenšit nepříjemnost celé menstruace, zabránit prosáklinám a případnému zápachu. 

lindex.com ; stylecaster.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram