Aktuálně ze světa módy: vánoční kampaň Dior, novinky od Bottega Veneta a Karlie Kloss chybí na V'sS přehlídce

Aktuálně ze světa módy: vánoční kampaň Dior, novinky od Bottega Veneta a Karlie Kloss chybí na V'sS přehlídce

Dior si přichystal vánoční kosmetickou řadu, vedení Bottega Veneta oznámilo spojení pánské a dámské řady a Karlie Kloss nepůjdu přehlídku Victoria's Secret. 

Dior přichází se svou kosmetickou sváteční řadou 2016 právě včas. Uvádí v ní své stálice v podobě červené rtěnky, přidává třpytivý lak na nehty a mini paletku očních stínů. Jen nás mrzí, že kampaň tvoří jen jedna reklamní fotka. Ale na minimalismus už jsme si mohli u Diora zvyknout. 

Další módní dům škrtá náklady na svůj provoz a přesouvá se do modernější podoby. Vedení Bottega Veneta oznámilo, že od února 2017, kdy představí svou zimní kolekci 2017-2018, již spojí dámskou i pánskou část ready-to-wear do jedné komplexní přehlídky. Tímto krokem následuje třeba italskou značku Dsquared2 či anglické Burberry. 

Supermodelka Karlie Kloss oznámila svým fanouškům přes příspěvek na Instagramu, že vynechá letošní přehlídku Victoria's Secret z důvodu velkého pracovního vytížení. Jedna z hlavních tváří americké značky tam jistě bude chybět, ale i tak se můžeme těšit na tradiční velkolepou show. Na druhou stranu modelka Behati Prinsloo, která nedávno porodila svou dceru, přislíbila návrat na molo Victoria's Secret příští rok. 

fashionista.com ; vogue.co.uk ; fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram