Aktuálně ze světa módy: Victoria's Secret nebude vyrábět plavky a značka Mel skončila

Aktuálně ze světa módy: Victoria's Secret nebude vyrábět plavky a značka Mel skončila

Victoria's Secret oznámili ukončení výroby a prodeje jejich tolik oblíbených plavek. Alespoň to oznámili, zástupci značky Mel svůj konec jen ututlali. 

Módním světem se valí poměrně děsivá zpráva. Vedení Victoria's Secret oznámilo, že do konce roku 2016 ukončí výrobu a prodej svých plavek. To vše po více jak dvou dekádách katalogů s desítkami střihových a barevných provedení plavek, jež si zamilovaly ženy napříč kontinenty. Z dostupných informací vyplývá, že se značka dále soustředí na tři hlavní kategorie: Victoria's Secret Lingerie, PINK, Victoria's Secret Beauty, k nimž přibere Victoria's Secret Sport. Podle manažerů společnosti bude oblečení na sport výnosnějším odvětvím než plavky. Tak uvidíme... 

Dceřiná značka Melissy Mel dreamed by Melissa je podle všeho na svém konci. Už neuvidíme žádnou novou kolekci voňavých balerínek a žabek s jejím logem. Bez jakéhokoli veřejného prohlášení jednoduše zmizela z trhu. Poslední modely můžete ještě stále nakupovat, ale mizí závratnou rychlostí a brzo tady zbyde jen pusto prázdno. Co za odchodem značky Mel z celosvětového trhu vězí, není známo. Možná byla méně zisková, než si její majitelé přáli, každopádně byla milovaná a oblíbená po celém světě. Se smiřováním by nám měla alespoň trochu pomoci její náhradnice - ZAXY shoes, nová značka, která se pyšní podobným designem, ale... už žádný patentovaný Melflex materiál, už žádná bonbónová vůně. Mel je pryč. 

Modelka Gigi Hadid byla oslovena do nové kampaně luxusního BMW M2 Coupé. V červených minišatech s hlubokým výstřihem pózovala mezi novými modely značky BMW a zhmotnila tak mužské sny - spojení sexy ženy s kvalitním autem. 


fashiongonerogue.com ; melshoes.com ; dailymail.co.uk 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram