Aktuální limitovaná kolekce Kate Hudson pro Lindex

Aktuální limitovaná kolekce Kate Hudson pro Lindex

Obchodní řetězec Lindex je znám pro svou spolupráci s významnými osobnostmi. Mezi těmi, které již pro Lindex tvořili své kolekce, byl nedávno třeba Missoni, letošní jaro ale kolekcím vládne Kate Hudson

Převážně tu najdeme jednoduché, dobře kombinovatelné kousky v neutrálních barvách, ale mezi nimi se objeví i barvy jako purpurová, červená nebo bohémské vzory.

První a větší část kolekce se drží v neutrálních barvách, jako je bílá, šedá, černá a světlá béžová. Střihy topů jsou sice jednoduché, přesto zajímavé. Většina topů je poměrně široká a krátká. Kardigany jsou netradičně dlouhé až asi do poloviny lýtek, jednobarevné a bez jakéhokoli zapínání.

Kouskem, který bychom tady nečekaly, jsou tepláky. Jedny mají šedou barvu, po stranách černé pruhy a vepředu zapínací kapsy. Ty druhé jsou potom jednoduše béžové. Kolekce nabízí i džínovou bundu, džíny nebo teplákovou sukni ve dvou délkách. A nechybí ani pár modelů šatů, stejně jako celá kolekce jsou volně střižené, v barvách šedé nebo s černobílým vzorem.

Důležitou součástí každého outfitu je potom samozřejmě kabelka a tenké náhrdelníky, které se budou skvěle nosit, budete-li jich mít více.

Ve druhé části kolekce s názvem Boho Remix najdeme trochu odvážnější kousky, především co se týče barev. Objeví se zde růžová, fialová, červená a vzory v těchto odstínech. Střihy jsou víceméně podobné první části. Kardigany ale nejsou až k zemi a nejedná se už o pouhý hladký úplet, kraťasy mají kraječky a kabelkám přibyly třásně. Velmi zajímavá jsou kimona, protože jsou skvělým ozvláštněním celé kolekce. Jsou vzorované a ani tady nenaleznete žádné zapínání. A dalším netradičním modelem jsou džíny ve střihu boyfriend, které Lindex nabízí hned v několika odstínech. 

 

Jak se Vám líbí?

 

Zdroje: istars.com; lindex.com; fashiongonerogue.com; gossipcenter.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram