Alexander McQueen Resort 2015

Alexander McQueen Resort 2015

Fantazie barev, střihů a materiálů. Značka Alexander McQueen v čele se Sarah Burton nás umí nalákat!

Sarah Burton konečně vyčerpala inspiraci ve viktoriánské Anglii a v dalších historických období plných monumentálních rób, bledé pleti a slušných účesů. Nová resort kolekce pro rok 2015 je o něčem naprosto jiném. Sarah si vybrala pár výrazných barev, vymyslela si pár výrazných vzorů a sáhla i po výrazných lesklých materiálech. Značce Alexander McQueen se podařilo vytvořit jednu malou fantazii a vy si ji teď s námi máte možnost projít.

Základními barvami kolekce jsou kombinace bílé a červené, šedé a modré, vínové a bílé, růžovo-červené a černé. Kontrasty střihům Alexandera McQueena svědčí, ostatně jako všem ostatním modelům. Můžete si vybrat z kabátků, úzkých kalhot do poloviny lýtek i kratších šatů. Závěr kolekce nabízí dlouhé večerní róby s velkými symetrickými květinami.

Poslední kolekce značky Alexander McQueen měly hodně vynucené střihy. Většinou nekopírovaly křivky ženské postavy a přeháněly buď v oblasti rukávů, bohů nebo všemožně jinde. Nová resort kolekce je velkou úlevou a velmi praktickou záležitostí. Všechno, co obsahuje, se dá skutečně nosit i v normálním životě, nejen na divadelních prknech, červeném koberci nebo na filmovém plátně. Takový zvrat v kolekcích Sarah Burton vítáme, vizuálně líbivé byly i kolekce minulé, tato nás okouzluje svou praktičností.

Po většinové části s každodenním oblečením značka zakončila svou řadu večerními róbami. Bylo jich jen pár, ale perfektně navazují na celý zbytek kolekce a už jen od pohledu slibují, že v nich každá žena bude výjimečná. Chválíme květinový vzor, jednoduché kombinace jen několika málo barev a jednoduché střihy. Jak se říká, i v jednoduchosti je krása a Sarah Burton nám dokázala, že umí být v jedné sezóně teatrální a v další dokáže vyznávat jen čisté střihy a současnou eleganci.

Nás barevné kontrasty a střihy Alexandera McQueena moc baví, co na ně říkáte vy? Nám se líbí všechnen lesklý materiál a kabátky se vzory jsou naprostou dokonalostí. Přeci jen se oblíbenkyně Kate Middleton, pro níž navrhovala i svatební šaty, opět vytáhla.

Zdroj: vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram