Alexander Wang posázel Pre-Fall 2017 kroužky a cvoky

Alexander Wang posázel Pre-Fall 2017 kroužky a cvoky

Drsná móda, která i přesto dokáže působit elegantně a žensky. Podívejte se, jak Alexander Wang pojal aktuální kolekci Pre-Fall 2017.

Pre-Fall kolekce Alexandera Wanga působila jako druhá kůže modelek. Jednak její velká část byla z kůže ušita a jednak celkový styling oblečení, makupu i vlasů působil vzhledem ke značce velmi přirozeně. Od Wanga by asi nikdo nečekal volánkové šatičky a růžové rtěnky, novou kolekcí však svůj tradiční rukopis pozvedl na další úroveň.

Černou kůži, khaki kalhoty i veškeré ostatní materiály lemoval drobnými cvočky nebo kroužky, podobnými piercingu. Tohle byl takový piercing oblečení a to ve velkém. Cvoky byste našli také na veškerých liniích kabelek a obuvi. Neobvyklý detail, který rozhodně zapůsobil.

Kolekce čítala přesně dvacet tři modely, z toho dvacet dva černých nebo velmi tmavých. Na závěr návrhář zařadil jedny sametové dlouhé šaty v odstínu slonové kosti. Pár cvočkům ale neunikly. Kontrastní purpurové semišové lodičky a černé silonky s nápisem po boku se postaraly o to, aby Pre-Fall kolekce nepůsobila fádně.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram