Alexandre de Paris accessoires S/S 2015

Alexandre de Paris accessoires S/S 2015

Pařížská luxusní značka vlasových doplňků Alexandre de Paris přichází se skutečně kouzelnou kolekcí Jaro/Léto 2015. Couture kousky oslní i ty nejnáročnější ženy!

Vynikající designér se v kolekci Alexandre de Paris Jaro/Léto 2015 opět nechává inspirovat přírodou, emocemi, sny i moderní ženou. V té nejčistší podobě vtiskl své vize do velkých sponek, kamélií, jemných akvarelových odstínů, stylových čelenek v klasické Black&White, hřebínků a sametových mašlí.



Každý kus je uměleckým dílem a jedinečným šperkem, který povznese váš účes. Couture vlasové doplňky Alexandre de Paris jsou do posledního detailu vyráběny ručně. Sofistikovanost jde ruku v ruce s jemností, elegancí a vytříbeným vkusem. Dotek luxusu jednotlivým kouskům propůjčují zlaté linie a křišťálové akcenty.



Alexandre de Paris během více než 30 let svého působení zachytil ve svých dílech to nejlepší ze světa luxusní francouzské řemeslné práce, tradičního šperkařství, krejčovství i designu. Alexandre de Paris je příběh o kráse a francouzském luxusu. Vlasový šperk se tak pro řadu žen stává cenným kouskem na celý život, společníkem, který byl svědkem vzácných okamžiků.








 

Pokud jste právě podlehla kouzlu těchto nádherných doplňků, jistě vás potěší, že jedna z prodejen Alexandre de Paris se nachází i u nás. Široký výběr vám nabídne prodejna v Karlových Varech, kterou naleznete v ulici Stará Louka.

Zdroj: alexandredeparis-accessories.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram