Alice Temperley obléká i Vévodkyni z Cambridge.

Alice Temperley obléká i Vévodkyni z Cambridge.

Modely jsou laděné především do odstínů růžové barvy v kombinacích s bílou, béžovou, pudrovou či černou. Objevují se i odstíny fialové, mentolová a šedá barva. Vzory jsou velmi specifické, ale pro tuto značku přece klasické

Před půl rokem byla v Londýně představena nová jarní kolekce britské návrhářky Alice Temperley.
Byly ukázány typické romantické a noblesní modely plné květin, lesku a krajek. Kolekce je úchvatná. A není se čemu divit, vždyť šaty od Alice Temperley obléká i Vévodkyně z Cambridge. 

Modely jsou laděné především do odstínů růžové barvy v kombinacích s bílou, béžovou, pudrovou či černou. Objevují se i odstíny fialové, mentolová a šedá barva. Vzory jsou velmi specifické, ale pro tuto značku přece klasické. Často můžeme vidět květy různých velikostí i barev kombinované s leopardím vzorem. Leopardí spolu s tygrovaným vzorem máte možná zažité ve špatném smyslu, Alice Temperley jim ale pro toto jaro dává úplně jiný rozměr. Nesmí tu chybět ani krajka či průsvitné části.

Střihově se návrhářka držela při zemi. Převládají délky ke kotníkům nebo končící v půli stehen. Občas se tu ale mihnou šaty v trapézové linii. Jedinými doplňky jsou pásky. Tak luxusní modely ani žádný další prvek nepotřebují. Modelky mají vyčesané vlasy nahoru a jemné, přesto dostatečně výrazné líčení. 

Jako ve většině kolekcí i tady se objevuje hra kontrastů. Více jak polovina modelů je v pastelových až růžových nebo fialových barvách. Zbytek je černý a tmavě šedý. Nejvíce obdivuhodné je zkombinování přechodů lilií a květů třešní společně s leopardím vzorem. 
Když se zpětně podívám na celou kolekci i na ty předešlé, nemůžu jinak než říci, že mi prostě berou dech. Jak se líbí nová kolekce Vám? Oblékly byste si některý z modelů?