Alter Era na podzim 2017 upouští od geometrického stylu

Alter Era na podzim 2017 upouští od geometrického stylu

Módní značka Alter Era v rámci MBPFW 2017 uvedla kolekci v neutrálních tónech s nádechem městského stylu moderní ženy. 

Před šesti měsíci jsme seděli v garážích OC Kotva a sledovali jarní kolekci dua návrhářek Alter Era pro rok 2017. Nesla se ve zřejmém duchu geometrie. A i přesto, že v podzimní kolekci 2017 vliv geometrických linií není tak markantní, stále ho zde najdeme. Každopádně se návrhářky ubraly spíše směrem jednobarevných materiálů, případně proužků a kostky. 

Již u předchozích kolekcí jsme mohli zaregistrovat, že návrhářky rády posílají modelky na molo netradičně pomalované. K běžnému makeupu na jaro přidaly zvýšené nakreslené obočí, na podzim měly všechny dívky na tváři hnědou skvrnku. Ta částečně korespondovala s použitím khaki a hnědé barvy, tedy možná s částečnou vojenskou tématikou. 

Lesklé kalhoty, halenky s mašlí, kožené vysoké rukavice, overal se zipem nebo tříčtvrteční trenchcoat - Alter Era nám toho nabídla hodně. Ve většině převládal každodenní styl ozvláštněný designérskými prvky, které v kolekcích řetězců určitě nenajdete. Na nohy obuly modelky nižší a vyšší gumovky a vlasy měly přísně sčesané dozadu. 

MBPFW

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram