American Dream se plní na podzim 2015 v Terranově

American Dream se plní na podzim 2015 v Terranově

V obchodech s mladou módou Terranova právě zavládla krásná a velkolepá Amerika se vším, co k ní patří. Prostě American Dream... 

Záplava Ameriky dorazila do prodejen Terranova. Řetězec zaměřující se na mladou módu tak přichází se skvělou kolekcí, kterou jistě uvítá nejedna studentka či student. Pro obě pohlaví totiž obsahuje spousty mladistvých trendů, které mají původ právě v Americe a díky italské Terranově tak mají dnes evropští teenageři možnost nosit to samé, co frčí na amerických školách.

Americká kolekce s sebou přináší i životní styl generace mladých Američanů především v pozadí kampaně. Fast foody a v nich našlehané jahodové milkshaky v plastových kelímcích a hovězí burgery s majonézou. Symboly Ameriky ale nese kolekce i přímo v sobě. Třeba tričko s logem CocaColy je studentský outfit jako dělané. 

Americká kolekce, která se dokázala hravě skloubit s filosofií značky Terranova, nám předvádí jak takové oblečení kombinovat. Prostor pro populární minimalismus tu není nikde, zato mladé slečny oblékly vzor proužků společně s puntíky, mikinu k šatům a sportovní styl doladily výraznou bižuterií. Jedná se jednoznačně o uvolněné outfity, které společně s květovaným batůžkem a plátěnými keckami příjemně rozproudí školní náladu hned po ránu.  

terranovastyle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram