Amy Adams v kampani Max Mara

Amy Adams v kampani Max Mara

Amy Adams je tváří nové podzimní a zimní kampaně značky Max Mara pro oblast doplňků. Amy se zdá být naprosto perfektní volbou, v kampani nahrazuje jinou hollywoodskou herečku.

Americká herečka Amy Adams není tak často vyhledávanou tváří kampaní. Kromě nejnovější kampaně pro doplňky značky Max Mara Amy nafotila kampaň pro parfém Lacoste. Jinak tuto rusovlásku vídáme spíše v časopisech. Italský módní dům Max Mara se ale rozhodl vyměnit svou dosavadní tvář Jennifer Garner a sáhl právě po Amy.

Autorem fotografií pro kampaň je Mario Sorrenti. Adams v ní prezentuje nejnovější řadu brýlí a kabelky řady Signature a Margaux. Součástí kampaně je i kabát v odstínu velbloudí srsti, který dokonale ladí s Aminou hřívou.

V poslední době se objevily názory, že by se Max Mara měla v rámci svých kampaní znovu vrátit k modelkám. Prezident značky si to ale nemyslí, herecké hvězdy z Hollywoodu, jak tvrdí, značce dodávají nadčasovou image. Max Mara prohlásila, že už po kampani s herečkou Jennifer Garner, jež byla první celebritou, s níž Max Mara spolupracovala, dostala výbornou zpětnou vazbu. Kampaň s Amy je zaměřena na země, kde je statut známé osobnosti pro nakupující jedním z rozhodujících faktorů. Bude se jednat především o Dubaj, Rusko, Čínu a Portugalsko. Kampaň by se celosvětově měla rozjet na konci letošního srpna.

Na Amy se můžete těšit i v jarních kampaních Max Mary pro jaro následujícího roku. 

Zdroj: dailymail.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram