Anglická žena třicátých let v podzimní kolekci 2019 víc než zaujme

Anglická žena třicátých let v podzimní kolekci 2019 víc než zaujme

Pozadí fotografií kolekce Preen by Thornton Bregazzi skýtá typicky anglickou atmosféru místních zahrad. Z toho vyplývají i jednotlivé módní outfity.

Inspiraci značka hledala ve společnosti třicátých let, kdy úmyslně zapomněla na předepsané genderové normy a stala se milovníkem mnoha žen, básníkem i zahradníkem v jednom. Vila Sackville-West, která je v pozadí snímků, velký skleník i nádherná zahrada přináší kolekci jedinečnou atmosféru.

Ženské šaty, sympatický tvíd i polobotky, které využijete na zahradě, jsou perfektně laděny do odstínů olivové, bílé, černé a šedé. V kolekci je ale rovněž prostor pro výraznější barvy, jako jsou oranžová či modrá. Excentrická ikona společně s aristokratickým vnímáním je ženou značky Preen by Thornton Bregazzi. Značku založili v roce 1996 Justin Thornton a Thea Bregazzi, kteří si potrpí na estetické, temné a romantické módě, která je přirozeně moderním duchem pro ženy i muže.

První kolekci představili na jarním londýnském týdnu módy v roce 2001 a od té doby se zařadili mezi módní značky udávající tempo. Své zastoupení mají na pěti kontinentech a pravidelně se o nich píše v mnoha hlavních módních publikacích a zpravodajstvích.

I díky tomu můžete jejich modely vidět na slavných tvářích, jako jsou Gwyneth Paltrow, Kate Bosworth, Beyonce, Rihanna, Cate Blanchett, Naomi Watts a Emma Stone. K tomu i na vévodkyni z Cambridge a bývalé první dámě Michelle Obama.

Květinový potisk, obleky z tvídu, klasické pláště, boty vhodné na zahradu, spirály a mnoho dalšího přinesl tento manželský pár do kolekce Pre-fall 2019.

vogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram