Antony Morato podzim/zima 2014

Antony Morato podzim/zima 2014

Tři příběhy, tři různá města. Vydejte se s námi na cestu poznání světem Antony Morato, která vypráví o vášni, kultuře a životním stylu.

Připravte se na cestu poznání s italským módním domem Antony Morato, který teprve včera představil svou  novou cenově dostupnou značkovou kolekci podzim/zima 2014.

Kolekce AW14 zachycena fotografem Toni Thorimbert a filmovým režisérem Brando De Sica, nás prostřednictvím tří mladých mužů, zavede do tří evropských měst, Londýna, Barcelony a Neapole.

První z "Morato mužů" je Stefano, neapolský herec, který je fascinován neapolskou složitostí a okouzlen jeho krásou, která se odráží i v tvorbě Antony Morato. V Londýně však charakter italského rodáka Val Birda zahrnuje konstantní znovuobjevení britského hlavního města. S ohledem na filozofii Antony Morato, Val cítí potřebu inspirace a pocitu svobody. Barcelona pak poskytuje ideální místo pro Danielovo poznání. Jeho tradiční sofistikovaný styl a mladistvý vzhled nejen zrcadlí atmosféru Barcelony, ale celkově také vystihuje značku Antony Morato, která stále hledá nové textilie a inovuje klasické vzory.

 

Kolekce Antony Morato podzim/zima 2014 bude k dostání u vybraných prodejců v průběhu září. Některé on-line obchody, ji ale nabízí už nyní. Pokud toužíte po stylovém a originálním outfitu, pak je Antony Morato právě pro vás jako stvořený.

 

Zdroj: morato.it

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram