Armani restaurace na Světové cestě

Armani restaurace na Světové cestě

Restaurace Giorgio Armani vyrazily na svou kulinářskou cestu. Před deseti dny proběhlo první zasedání, ze série Světových cest. První akce se uskutečnila v rámci mezinárodního stolování v Miláně.

Oblíbený módní dům Armani má své restaurace. Přesněji řečeno čtyři restaurace v Dubaji, New Yorku, Tokiu a Miláně. Jejich Světová cesta spočívá v tom, že šéfkuchaři těchto restaurací budou společně cestovat a vzájemně si v jednotlivých restauracích vařit. Ukážou si tak svůj životní přístup a globální kulinářské nadání.

Jak prosté, ostatně oblíbenost kuchařských show stále stoupá. První zastávka v Hotel Armani přinesla kulinářské dovednosti šéfkuchaře Filippo Gozzoli, jakož i výkonného kuchaře ze zbývajících restaurací. Představil tak svůj podpis v rámci umění vařit. Podával se hovězí stejk s bílou polentou.

Po dobu těchto cest bude k ochutnání mnoho jídel doslova ze čtyř kontinentů. Nebudou tak chybět langusty, hřebenatky ravioli se sýrem ricotta, černé olivy s rajčaty, dýňové rizoto s citronem, hořčicí a modrým sýrem, ani Amaretto. Jako sladká tečka čeká na hosty bílá čokoláda a vanilkové houbičky, gorgonzolové pralinky, mandlové houby s marsala smetanou a další.

Potravinová filozofie Giorgio Armani bude putovat přesně dva roky. Každého půl roku se tak sejdou šéf kuchařské osobnosti a připraví něco dobrého. Příští zastávka bude v březnu 2016 v Tokiu, následná v říjnu 2016 v New Yorku a finále proběhne v Dubaji v březnu 2017.

instagram.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram