Ateliér MIK	: dveře společného showroomu čtyř mladých talentovaných umělců se otevřely 3. dubna

Ateliér MIK : dveře společného showroomu čtyř mladých talentovaných umělců se otevřely 3. dubna

Ve čtvrtek 3. dubna od 18.00 a následně v pátek 4. dubna od 15.00 proběhl opening Atelieru MIK. Účast z řad módních odborníků i veřejnosti byla opravdu hojná, událost si nenechala ujít ani Oldřiška Křížová. A není divu, v tomto showroomu totiž pracují a vystavují 4 nadaní umělci, dvě módní návrhářky, modistka a akademický malíř.

Hned, jak jsme vstoupili do tohoto stylového minimalistického ateliéru, svět umění nás doslova pohltil. Ukázky z tvorby jsou tu přehledně vystaveny, celý prostor je krásně prosvětlený a čistý, ale zároveň útulný.

Svoje tradičně pojaté ručně předené i pletené svetry, šaty, vesty a doplňky zde prezentuje Jana Mikešová, ležérně elegantní, ale zároveň ženské modely s nápaditě zakomponovanými neoděvními prvky tu tvoří Linda Zabilková. Perfektně padnoucím kloboukem doladí každý outfit k dokonalosti Kateřina Čadová a interiér vašeho domu krásně ozdobí olejomalby, grafiky i další obrazy od Davida Pešata

Pokud jste nestihli slavnostní opening, nezoufejte, návštěvu Ateliéru MIK spojenou se schůzkou s kterýmkoliv z tvůrců si můžete domluvit individuálně podle vašich časových možností. Přímo v showroomu si pak můžete vše prohlédnout, pohodlně vyzkoušet a samozřejmě také zakoupit. 

 

Zdroje obrázků: Ateliér MIK

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram