AWKWARD COLLECTION na MBPFW 2014

AWKWARD COLLECTION na MBPFW 2014

První přehlídkou letošního Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu byla módní show značky AWKWARD. Návrhářské duo nás znovu utvrdilo v tom, že holky skutečně umí!

Značku AWKWARD tvoří Lucie Jelínková a Monika Nováková. Přede dvěma lety tyto návrhářky vyhrály soutěž Start-up v kategorii módní doplněk konanou právě v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu. Od té doby přitahují svými přehlídkami pozornost, protože to, co značka vypouští na přehlídkové molo, je naprosto jiné a velmi výrazné. Ať už to jsou dinosauří boty nebo velké barevné šperky, s AWKWARD nikdy nemáte pocit, že byste to, co značka představí, už někde viděli.

Nová kolekce pro sezónu Jaro/Léto 2015 zahrnovala velmi jednoduché outfity. Tílka, kalhotky a krátký pruh látky přes prsa, to vše s živočišnými a přírodními vzory. Printy by měly být, alespoň podle slov Lucie a Moniky ‚‚encyklopedií jejich vnitřních představ". Přidejte si k tomu potisky skládající se z písmen značky AWKWARD a dostanete se do minimalistického barevného světa Lucie Jelínkové a Moniky Novákové. A nezapomeňte na barevnou a pořádně třpytivou škrabošku, protože přes tu obyčejný život běžných lidí vypadá přeci jen o něco lépe.

Zdroj: Redakce
Zdroj Fotek: Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram