BACK TO SCHOOL: nejlepší mikiny na školní dny

BACK TO SCHOOL: nejlepší mikiny na školní dny

Ano, je to tady. A nedá se s tím nic dělat. Školní dny totiž z kalendářů vymazat nejdou. Co ale můžete udělat, je pořídit si nový kousek do šatníku, který vám chození do školy zpestří. Nebo dá všem najevo, jak moc vás to nebaví. 

Jsou to dopoledne, během kterých byte zůstali nejraději zavrtáni v posteli. Nebo natáhli džíny a trenchcoat a vyrazili na dlouhou snídani do oblíbené kavárny. Jenže jak už to tak bývá, většinou si to nemůžeme dovolit a se zvoněním budíku je prostě třeba vstát, připravit se a vyrazit do školy. O pohodové dopoledne na tvrdé školní židli se postará alespoň měkoučká mikina s vtipným sloganem. Které máme na mysli? Třeba "Too Cool For School" - ten je dostatečně výstižný, nemyslíte?

 
Mikina s obrázkem 649 Kč ; Oversized mikina 1199 Kč

Mikiny jsou v dnešní době skvělým basic kouskem. Mají-li jen jednu barvu, můžete je obléci kdykoli, k čemukoli a téměř kamkoli. Pod pojmem mikina už si dávno nemusíme představit jen ty sportovní, s kapucami nebo s pestrobarevným provedením, které je nejlépe schovat ještě pod bundu. Dnes už jsou mikiny dokonale elegantní, sofistikované a mají svůj šmrnc. 

 
Mikina s labutěmi 729 Kč ; Mikina s nápisem 619 Kč

Už jste někdy zkoušeli obléci mikinu a k ní pouzdrovou nebo šifónovou sukni? Pokud ne - zkuste to při nejbližší příležitosti. Možná se do této (na první pohled) nesourodé kombinace zamilujete a stane se vaším podzimním oblíbeným outfitem. No a pro ty, kteří prostě chtějí dát světu (učitelům angličtiny) najevo, že znají své kvality - mikina "Sorry. I was born awesome." je právě vaším zářijovým MUST HAVE. 

 
Mikina s nápisem 649 Kč ; Mikina s baletkami 1689 Kč

Zdroj: zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram