BACK TO SCHOOL: trendy batůžky pro zaryté milovnice kabelek

BACK TO SCHOOL: trendy batůžky pro zaryté milovnice kabelek

S těmito modely na obrovské kabely, které vám tahají za rameno, rychle zapomenete. Protože s batohem to jde i stylově. Dokonale stylově.

Do školy se nosí batoh, jenže občas je to nuda, nehodí se k oblečení a jednoduše s ním nevypadáte podle svých představ. Pak přijde fáze, kdy toho máte dost, a batoh jednoduše necháte v koutě, nahradíte velkými kabelkami, a konečně si připadáte dobře. Jenže po čase začnou bolet záda, kabelky ne vždy nápor těžkých knížek zvládnou a prostě to také přestane být ono. Zastavte. Teď přišla nejvhodnější doba pořídit si zase batoh. Ale ne ledajaký. Pořádnou stylovku. Klidně z kůže, ať něco vydrží.

  
Starorůžový kožený batoh Zoot 1 999 Kč ; Černý batoh LYDC 1 689 Kč ; Bronzový vak Pieces 1 129 Kč   

Září 2017 a návrat do školy jednoznačně přeje designově vyladěným batůžkům. Do některých střihů se vám kvůli menší velikosti asi zrovna nevejde atlas světa, pokud ale přenášíte jen menší formáty, budou i tak bohatě stačit. Hlavní, co tedy potřebujete vyřešit, je design. A to by neměl být takový problém, ne? Na výběr máte z celoplošně potištěných textilních batohů, jemných vzorů nebo koženkových a kožených modelů od světových značek jako třeba Calvin Klein Jeans, ale i od našeho českého Zootu.  Nezapomeňte pečlivě uvážit barvu, klasická černá se sice hodí ke všemu, outfit vám ale bezpochyby pozvedne třeba metalická bronzová, stříbrná nebo romantický vzor. Záleží na vašem stylu. 

  
Tmavě modrý batoh Clarks 1 889 Kč ; Bílý batoh s potiskem rostlin The Pack Society 1 099 Kč ; Černý kožený batoh Calvin Klein Jeans 3 989 Kč

Více modelů batohů najdete na Zootu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram