Balmain se spojuje s L'Oréalem v nové exkluzivní řadě rtěnek

Balmain se spojuje s L'Oréalem v nové exkluzivní řadě rtěnek

Ojedinělá příležitost dostat se k luxusu drahé kosmetiky za přijatelnou cenu - L'Oréal se dal dohromady s Balmain. A bude to lepší, než čekáte!

Po zprávě, kterou vydalo v květnu zastoupení celosvětového kosmetického gigantu, že se Balmain spojí s L'Oréalem na řadu rtěnek, zahltila značka sociální sítě konečně dostatečným množstvím fotek, aby všechny navnadila a už teď přesvědčila. Kolekce bude čítat 12 odstínů ve třech barevných spektrech a při pohledu na fotky je téměř jasné, že hned několik z nich nutně potřebujete. Módní nadšence jistě uchvátí khaki odstín s metalickými odlesky, na své si však přijdou i příznivkyně přirozených růžových odstínů. 

"L'Oréal Paris a Balmain sdílí silnou představu ženskosti a má za cíl povzbuzovat ženy a nabídnout jim rozdílné cesty, jak vyjádřit sebe samu. Díky této spolupráci mohou tuto možnost dosáhnout všechny ženy po celém světě," promluvil vášnivě k připravované kolekci rtěnek Olivier Rousteing. 

Kolekce půjde do prodeje na začátku září 2017, do jakých zemí a za jaké ceny se dostane, však zatím nebylo specifikováno. 

Aktualizováno 16.08.2017: České zastoupení L'Oréal nám potvrdilo, že rtěnky budou v ČR k dostání v roce 2018.

vogue.co.uk ; fashionisers.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram