Bára Holotová, Plzeňačka si podmanila světová mola

Bára Holotová, Plzeňačka si podmanila světová mola

Mladá modelka Bára Holotová, pocházející z Plzně, během pár let oblétla půlku světa a prošla se po jedněch z nejvýznamnějších přehlídkových mol.

Bára Holotová má ve svých 23ti letech za sebou velkou řadu módních přehlídek. Již v 16ti podepsala smlouvu s modelingovou společností IMG, zastupující nejslavnější supermodelky jako je Gisele Bundchen, Heidi Klum či Alek Wek.

Během prvních pár let si udělala jméno prostřednictvím „menší“ módní scény v Tokiu a Barceloně. Nejprve nechtěla vystupovat na „velkých“ módních show, ale vše se rychle změnilo. V roce 2009 byla exkluzivně vybrána mezi modelkami pro podzimní kolekci Prada, která se konala v Miláně a Miu Miu v Paříži.

A tak není divu, že si Báry ihned všimli i další světově významní módní návrháři. Na fotografiích z módních show ji můžete vidět v modelech Tussardi, Emporio Armani, Custo Barcelona, Sportmax, Laura Bagiotti či Luisa Beccaria, a to není zdaleka vše.


V letošním roce byla k vidění na Fashion Weekech, kde představila mimo jiné modely Emporio Armani, Victorio&Lucchino, Marco de Vincenzo, Massimo Rebecchi, Naeem Khan, Roberto Torretta či Tussardi.


Kromě přehlídek má za sebou i zkušenosti s módními kampaněmi. Stala se tváří Anne Claire, Bershka a v loňském roce představila pre-fall kolekci Class Roberto Cavalli.

Současně se o ni psalo v celé řadě našich i zahraničních časopisů. V roce 2012 fotila pro dubnové vydání magazínu Nuyou Singapore. V modelech z jarní kolekce Dolce & Gabbana pózovala před fotoaparátem Wee Khima. Na fotografiích je zachycena za jasného dne pod toskánským sluncem, jako pravá dáma v typickém italském stylu.


Téhož roku zdobila také obálku časopisu Wallpaper a v roce 2013 French.

Později byla i na obálce magazínu Maxima Portugal. V srpnovém vydání její svůdné postelové pózy, která vznikla také díky fotografovi Branislavu Simoncikovi, obohatila článek o „ložnicové outfity“.


A letos v lednu svěřila svou tvář, postavu i osobnost do rukou fotografa An Le, se kterým nafotila jarní looky pro Harper´s Bazaar Vietnam. Pod názvem „Midnight spring“ představila luxusní modely plné pestrobarevných květů.



Zdroj: phmodels, visualoptimism, fashiongonerogue

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram