Barbora Mottlová našla svého "pana Božského"

Barbora Mottlová našla svého "pana Božského"

V krásné spolupráci s Bárou Mottlovou a firmou Tonak a.s. Nový Jičín jsme nafotili pár letních kousků s panem Božským. Jste zvědaví? 

Pro někoho je to nezbytný doplněk, bez kterého nedá ani ránu, pro někoho zase rychlo-maskovač mastných neupravených vlasů. Páni umělci se bez něho taky jen tak neobejdou. Klobouk! Za mých dětských let přežitek, který se s hrdostí nosil snad jen na dostihy. Dneska skvělý pomocník, ať už po praktické stránce nebo pro dodání šmrncu!

Upřímně, kdo by nosil klobouk úplně pro ty praktické důvody, přiznávám! Aby nám nesvítilo sluníčko do očí, sáhnem v první řadě po stylových slunečních brýlích. Aby nám sluníčko nepralo na hlavu, ale to se hlava v klobouku zase pěkně zapaří. Ta ženská rafinovanost nás nutí sáhnout po kloboucích! Samozřejmě i pánové nepohrdnou, ale ti dávají přednost spíš ležérnosti. Ovšem i ležérní klobouk na ženě dává důraz na šmrnc a šarm. 

Sluneční brýle jsou bezpochyby skvělým módním doplňkem a nikdy neomrzí, ale klobouky jsou na módním poli sotva pár let,to  a nejsou tak zprofanované. Proto je skvělé, najít si pár kousků z různých tipů kloboučků a vhodně jimi zpestřit svůj outfit. Navíc klobouky jsou celoroční záležitostí.

Stačí jeden kus na každé období, a je vyhráno!

Dříve jsem si říkala, že vůbec nejsem kloboukový tip, že mi nesluší. Ale chybka byla spíš v tom, že jsem si s tím nedala větší práci a nedala se do pátrání, který výrobce za to stojí, a který ne. Osvědčeným pravidlem se mi jak u brýlí tak u klobouků ukázalo, že na těchto doplňcích nemá smysl šetřit. A to samo nemluvím o balíku peněz, ale kvalita a hravost modelů se vyplatí.

Klobouků jsou samozřejmě plné konfekce, a jsou i za skvělou cenu. Pak se ale nedivte, že při procházce městem potkáte svoji pokrývku hlavy minimálně třikrát, a to pokaždé na někom jiném. Pro mě je skvělou kloboukovou cukrárnou firma Tonak, český výrobce, který se zabývá výhradně klobouky.Skvělé materiály, neotřelé modely ale i klasiky, pestrost barev a k tomu jako třešnička na dortu moc milá obsluha, která vám ochotně pomůže vybrat "pana Božského".

 

                           Tonak a.s. Nový Jičín

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram