Barevná, hravá a veselá - ostatně je to HAPPY Jackson a jejich nové doplňky

Barevná, hravá a veselá - ostatně je to HAPPY Jackson a jejich nové doplňky

Neskutečně veselá, barevná a zábavná je nová kolekce značky Happy Jackson. Nabízí pestré penály, hrnečky, kosmetické taštičky i krabičky na svačinu.   

Pro milovníky barev, originality a doplňků. Nejenom těch nezbytně nutných, ale i těch, které si pořizujete prostě pro radost. Značka Happy Jackson prezentuje na Zootu novou kolekci, která se jistě trefí do vašeho vkusu. Její záběr je široký a tak přes pomůcky, které se hodí každé pilné (či ne) studentce, do kabelky i pro vašeho přítele, až zase nebudete vědět, do čeho mu zabalit svačinu. Happy Jackson se dokáže postarat o veškeré strasti nad pomůckami, bez kterých si den nedokážeme představit, ale sehnat je není zase tak snadné... A už vůbec ne, pokud chceme nějaké, co mají šmrnc!

 
Penál 249 Kč ; Kosmetikcá taštička 459 Kč

Všechny předměty, které do kolekce spadají se navíc pyšní vtipnými a trefnými nápisy. Na kosmetické taštičce se vyjímá nápis Lovely things, na poznámkovém bloku zase Great Ideas. Design sešítků, taštiček, krabiček i nádobek na veškeré pití připomíná výrobky z dnes tolik populárních DIY tutoriálů. Jednoduše jsou unikátní a nepravidelné, přesně tak, aby se zdály jako naprosto jedinečné. Oni se ale nezdají. Jsou!

 
Žlutý zápisník 149 Kč ; Sada lepících papírků 149 Kč

Pokud neulítáváte zase tolik na sešítkách a bločkách (my tedy ano), získat si vás bezpodmínečně musí humorné krabičky na obědy či svačiny. Nás pobavil třeba nápis My VERY healthy snacks. (Každému je přece jasné, že to nebude zrovna salát, co se ukrývá pod víčkem!)

Kolekce dále obsahuje balzámy na rty v retro plechových krabičkách, hrníčky na ranní kávu, gumičky do vlasů, antibakteriální gely na ruce (jeden z nich nesmí ve vaší kabelce s příchodem podzimu chybět! Tak šup) či velké nákupní tašky... Ano, všechno tohle seženete v nejbližším supermarketu. Ale bude to tuctové a bude to mít každá vaše kamarádka. Happy Jackson je svůj! A s jeho produkty můžete být originální i Vy!

 
Puntíkatý hrnek 289 Kč ; Svačinový box 289 Kč

Zdroj: zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram