Barevný svět Lentilek módním doplňkem

Barevný svět Lentilek módním doplňkem

Kreativní barevná soutěž „Lentilky jsou krásné“ pořádaná portálem Fler.cz je u konce a zná svého vítěze.

Během měsíců března a dubna proběhla kreativní soutěž „Lentilky jsou krásné“, pořádaná stejně kreativním portálem Fler.cz.

Soutěžící měli za úkol vytvořit originální výrobek, který využívá typických barev a tvaru Lentilek. Z více než 350 přihlášených výrobků inspirovaných oblíbenými čokoládovými bonbóny vybrala porota deset finalistů. Nejlepšího z nejlepších nakonec zvolil hlas lidu v následném veřejném hlasování a ve vítězné trojce se nakonec umístil dřevěný dětský stoleček, super barevná kabelka Lentilka a vyšívaná knížka pro děti.

Největší počet hlasů získal dětský barevný stolek 13 a 1/2 Lentilky, designér nábytku Jiří Švarc, který tvoří pod značkou Radomil. Deska i nožičky stolku jasně připomínají oblíbené čokoládové sladkosti. Stoleček ale není sám, doplňují ho čtyři kulaté polštářky, a jak napovídá název, v celém kompletu napočítáte doopravdy celkem 13 a půl Lentilky.

Na druhém místě se umístil „kabelkový dortík“ Miláček Lentilka, která je výsledkem týmové práce značky Dara Bags. Kulatou kabelku zdobí ručně skládaná mozaika z Lentilek. Tvorba samotné mozaiky a její přišití na kabelku trvalo téměř 10 hodin!

Posledním výrobkem, který vystoupal na stupně vítězů, je Lentilková party - prož(š)ívaná knížka pro děti od značky Čuchi. Celá knížka je ušitá z barevných látek a představuje na jedné straně kuchyň a na druhé stůl připravený k oslavě. Nechybí ani dortík, který si můžete dozdobit. Jak jinak, než Lentilkami! Ke knížce dokonce patří šest prstových maňásků, se kterými si můžete zahrát divadlo.

Pokud vás zajímá jak dopadly zbývající finálové nápady, podívejte se do naší fotogalerie.

 

Zdroj: Fler.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram