BATIST Nej sestřička

BATIST Nej sestřička

Světe div se, i zdravotním sestřičkám je co závidět! Své o tom ví dvanáctka odvážných, které se probojovaly do finále soutěže BATIST Nej sestřička.

Modeling nemusí být vždy jen pro dívky, které jsou neobyčejně vysoké a zároveň neobyčejně štíhlé. Dvanáctka zdravotních sestřiček, které se probojovaly do finále soutěže BATIST Nej sestřička jsou výjimkou potvrzující pravidlo.

Smyslem soutěže, která si klade za cíl vybrat nejlepší zdravotní sestru nejen z odborného hlediska, ale i z pohledu lidského, totiž není jen krása. Do soutěže se tak hlásí opravdové dámy, krásné nejen svým tělem, ale především duchem. Jsou vzdělané, přátelské a o zábavu s nimi není nouze. A že jich 8. října ve zcela zaplněném sále Městského divadla Dr. Josefa Čížka, kde se konal již osmý ročník této velkolepé akce, byla pořádná porce.

Postarali se o ní mimo jiné i hvězdní hosté Tomáš Savka, Marcela Holanová, Heidi Janků, Michaela Gemrotová, Marián Vojtko, Jakub Smolík, Sharkass, Michaela Dolinová nebo Daniela Šinkorová.

  

A která sestřička se stala tou NEJ?

Porotu nejvíce okouzlila a BATIST Nej sestřičkou 2016 se stala Marcela Murasová z Městské nemocnice Ostrava, kde pracuje jako vrchní sestra na neurochirurgickém oddělení.

2. místo Nej sestřička získala Jarmila Ryvová, vrchní sestra ortopedického oddělení z Nemocnice Sokolov.

3. místo Nej sestřička získala Jana Zelenková z Fakultní Nemocnice Motol, kde pracuje jako vrchní sestra pneumologické kliniky.

 

Osobnosti poroty

V porotě zasedl Radim Uzel, Jiří Krampol, Hana Krampolová, Kateřina Kornová, Uršula Kluková, Pavel Trávníček, Česká Miss Andrea Bezděková, Monika Trávníčková, Eva Hrušková, Lucy Junk a další.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram