BAZAAR CHARITY DRAŽÍ ŠATY PŘEDNÍCH ČESKÝCH NÁVRHÁŘŮ

BAZAAR CHARITY DRAŽÍ ŠATY PŘEDNÍCH ČESKÝCH NÁVRHÁŘŮ

BAZAAR CHARITY pořádá velkolepou dražbu modelů předních českých návrhářů, neboť pomáhat potřebným je pro jeho členy přirozené, samozřejmé a absolutně automatické.

Pestrý život v prostorách pražské restaurace SOHO v úterý 25. února rozvíří velkolepá dražba unikátních modelů dámských rób a šatů, jimž vdechly život šikovné ruce předních českých módních návrhářů jako je Tatiana Kovaříková, Klára Nademlýnská, Ivana Mentlová či Beata Rajská.

Charitativní akce, jejíž organizaci zaštiťuje nadační fond BAZAAR CHARITY v čele se zakladatelkou Barbarou Nesvadbovou, proběhne v restauraci SOHO od 19:00 hodin a bude doprovázena dražbou limitované edice vzácného koňaku Martell Premier Voyage, která byla vytvořena k 300. výročí této luxusní značky.

Večerem, jímž přítomné hosty provede moderátor Leoš Mareš společně s českou violoncellistkou a příležitostnou modelkou Terezií Kovalovou, HBCH a jeho partneři opět podpoří jedince s mentálním a kombinovaným postižením.

Konkrétně finanční prostředky získané z koupi vzácného koňaku budou využity na zaměstnávání mentálně handicapovaných spoluobčanů. Vydražené šaty pak pomohou zajistit rehabilitační terapie malé Elence, která trpí těžkým pohybovým postižením.

"Kdokoliv s tak velkým štěstím, jako je zdraví, by neměl zavírat oči před ostatními. Pomáhat postiženým je pro členy NFBCH přirozené, samozřejmé a absolutně automatické,”  objasňuje záměr celého večera zakladatelka Nadačního fondu Bazaar Charity Bára Nesvadbová.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram