Be happy Be kimmy

Be happy Be kimmy

Nová okouzlující vůně pro mladé slečny inspirovaná populární japonskou panenkou Kimmidoll junior. 

Parfumářských domů s přímou specializací výhradně na dětské vůně není mnoho, přesto je tu jeden, který rozhodně stojí za zmínku. Francouzská Koto Parfums je jednou z mála společností, která každým rokem přináší další nové vůně určené jen našim nejmenším.

Jejich vůně prostřednictvím svých tónů vyprávějí úžasné příběhy. Jsou plné fantazie a dobrodružství, ukrytých v roztomilých obalech inspirovaných populárními japonskými panenkami Kimmidoll junior, jenž okouzlí nejednu malou slečnou.

Po úspěších předchozích vůní Lily, Millie, Ella a Mimi, značka Koto Parfums rozšiřuje svou řadu vůní Kimmi o květinově-ovocnou vůni Kimmi HOLLY, jejíž složení se otevírá koktejlem z mandarinek, zeleného jablka a šťavnaté broskve, který je příjemně vyvážen pomerančovými květy, růží a pivoňkou, uzavřených do základu tvořeného tóny heliotropu, vanilky a bílého pižma.

Tak jako každý předchozí parfém i HOLLY s ohledem na své zaměření klade enormní důraz na bezpečnost, proto obsahuje jen ty nejvybranější ingredience podléhající přísným dermatologickým testováním.

Bez obav tak můžete svým ratolestem dopřát jejich vlastní vůbec první vůni, na kterou bude každá malá slečna náležitě pyšná. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram