Bella Hadid a téma pláže na přehlídce Michael Kors Collection

Bella Hadid a téma pláže na přehlídce Michael Kors Collection

Michael Kors o sobě prozradil, že je člověk, který umí zvednout náladu. Což se v dnešním světě plném zármutku hodí. Proto svou kolekci zahalil do veselých barev a prostředí pláže.

Představte si bílé módní molo, na zdech barevné instalace umělkyně Christiny Zimpel, které v divácích měly vyvolávat pocity slunečních dnů strávených na pláži. Zimpel je rodačkou z Perthu v Austrálii, proto jí tématika celé kolekce byla blízká.

Návrhář i se svou manželkou na začátku roku projel ostrovy Bora Bora a Tetiaroa, kde našel inspiraci v podmořském světě. Proto jsou v kolekci k vidění surfařské košile, kašmírové svetry i jednoduché bavlněné šaty v živých odstínech.

Žlutá, světle modrá, zelená i růžová jsou barvy, které doprovází květinové potisky, třásně i volánky. Šaty v několika délkách, klasické dámské sáčko ale také mikiny a košile jsou představením jara 2019. Mezi posledními modely si najdou své i milovníci černobílých kombinací, které jsou v tomto případě víc než sexy. Na všech pak najdete malou mořskou hvězdici jako symbol podmořského světa. A mezi nimi i tolik oblíbenou Bellu Hadid.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram