Benefiční aukce pro dlouhodobě nezaměstnatelné je odstartována

Benefiční aukce pro dlouhodobě nezaměstnatelné je odstartována

Podpořte znevýhodněné na trhu práce tím, že si koupíte designový kousek od známých osobností…

Benefiční akce „Ušij tašku, zaměstnej člověka“ jde v letošním roce do svého finále. Už tedy není prostor pro šití vlastních návrhů, nicméně si můžete jednu super designovou tašku koupit na aukci těch nejlepších výrobků, které věnovali například Lucie Erin Černohorská, Monika Drápalová, Darina Ermisová, Liběna Rochová či Lukáš Macháček. Koupí takové tašky navíc podpoříte ty, kteří jsou dlouhodobě nezaměstnatelní.

Možná kolem sebe máte někoho blízkého, kdo by rád pracoval, ale v rámci daných bariér, předsudků ze strany zaměstnavatelů či obtížného sladění práce a rodiny nemají mnoho příležitostí. Kampaň Centra Kašpar se zabývá solidaritou a vzájemnou pomocí. Nikdy totiž nevíte, kdy pomoc budete potřebovat vy sami.

Aukce TOP designových kousků byla odstartována a vy máte možnost až do 24. 11. 2016 přispět lidem k tomu, aby si snáze našli pracovní místo. V loňském roce přinesla benefice 259 originálních tašek od lidí z České republiky a Slovenska. Další velké množství lidí zakoupilo tašky v benefici a vybralo se krásných 29.722 Kč. Získané peníze pak byly použity pro 40 lidí na aktivity vedoucí k jejich zaměstnání. Dnes má 15 z nich novou práci. A proto to celé dává smysl…

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram