BENEFIČNÍ VEČER HVĚZDY PRO UNICEF

BENEFIČNÍ VEČER HVĚZDY PRO UNICEF

České hvězdy a čeští módní návrháři se znovu potkají na jednom molu v nádherných prostorech Národního muzea hudby dne 17. dubna 2018.     

Přední čeští módní návrháři tentokráte představí své modely v netradičním pojetí, přičemž většina z nich vytvořila svou kolekci pouze pro tuto speciální příležitost. Nádhernými modely ozdobí známé osobnosti kulturní a umělecké scény. Navíc se tak děje pro dobrou věc, neboť výtěžek z této módní přehlídky putuje na vzdělávací projekty UNICEF „Škola v krabici“. Tato kompletní sada učebních a vzdělávacích pomůcek umožní dětem pokračovat ve školní docházce. Sada obsahuje vše potřebné pro 40 žáků a jednoho učitele.

Na módní molo uvedou moderátoři Hana Heřmánková a Petr Rajchert postupně jednotlivé kolekce Taťány Kovaříkové, Petra Kaloudy, Heleny Fejkové, Jaroslavy Procházkové, Išky Fišárkové, Liběny Rochové, Gabriely Páralové, Miroslava Bárty a Yvony Leitner. Jejich modely představí Světlana Nálepková, Heidi Janků, Monika Absolonová, Jitka Zelenková, Lenka Vlasáková, Jitka Čvančarová, Kateřina Kornová, Leona Machálková a Klára Oltová.

 

Přijďte podpořit dobrou věc, jste srdečně zváni.

Hvězdy pro UNICEF 2018 - Benefiční módní přehlídka.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram