Berlin FW nabídl značku Dimitri s khaki-bílou jarní kolekcí 2017

Berlin FW nabídl značku Dimitri s khaki-bílou jarní kolekcí 2017

Berlínský týden módy přinesl mnoho návrhářů. Z nich jsme vybrali třeba značku Dimitri, která prezentovala čistý a úhledný styl v bílé a khaki. 

Přehlídka o více jak šedesáti modelech odstartovala s jemným odstínem khaki smíchaným se třpytkami. Modelky měly vlasy svázané do spodních culíků a jemný makeup s hnědě zvýrazněnými oči. Vypadaly upraveně a ceníme si, že nějaká značka opět modelkám na tvář dala makeup a trochu se vzdálila od trendu "no hair, no makeup". Co se týče jarní kolekce samotné, i ta nás potěšila. Lesklá bílá, kalhoty do pasu, overaly, tenké pásky, řasené šaty, neutrální barevná paleta doplněná o výraznou zlatou v detailech a na špercích. Mimo oblečení vhodného na jaro a léto zařadil Dimitri také několik plavkových modelů jak u žen, tak u mužů a i ty byly viditelně povedené.  

Dimitri se přidala ke značkám, které předkládají divákům dámskou i pánskou módu dohromady na jedné smíšené přehlídce. Pánská kolekce se tak nesla v duchu té ženské, následovala její barvy, uvolněnost a ideálně dokreslovala atmosféru letních horkých dní. Muži oblékli bílé košile a nechali je ležérně rozhalené, na krku se jim pohupovaly řetízky a světlé kalhoty kontrastovaly s ostrou hnědou na páscích. Bílá, béžová, khaki a hnědá tudíž znamenají hlavní barevnou paletu (podle Dimitri) i pro muže. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram