Bez jakého kosmetického produktu se nedokážeme obejít?

Bez jakého kosmetického produktu se nedokážeme obejít?

Ženy a kosmetika. Never ending story. Opravdu potřebujeme všechny ty krémy na den, na noc, pod make-up? Nestačil by jeden? Bez jakého produktu opravdu nemůžete být? V redakci už v tom máme jasno! 

Občas se zastavím v čase, má mysl brouzdá mimo realitu a kladu si plno abnormálních otázek. Někdy neznám přesnou odpověď. Pak se má mysl vrátí zpět na zem a říkám si, jak moc majetnický jsme, kolik věcí potřebujeme, přitom nepotřebujeme téměř nic. Člověk má tendenci všechno shromažďovat a obklopovat se nepotřebnými věcmi. Proč to děláme? Máme pak pocit, že jsme lepšími lidmi, dokazujeme si, že jsme schopni si vydělat, a dokazovat to druhým? Tak či onak se kolikrát mého druhého já ptám, bez čeho bych se neobešla na pustém ostrově. Kdybych měla volbu 3 věcí, jaké by to byly? Určitě by to byly praktické věci, které by mi pomohly přežít. Ale kdybych se třeba přihlásila do nějaké reality show a v pravidlech by byl povolený jen jeden jediný kosmetický produkt (pomíjíme fakt hygienických potřeb), který by to byl?

Zeptala jsem se nejen sebe, ale i mých kolegyň. Bez jakého produktu se nedokážeme obejít?

Peťa

Objevila jsem takovou multifunkční vychytávku – Tónovací rtěnku a tvářenku v jednom od Ere Perez. A já nedám bez rtěnky ani ránu! Nejen, že má dlouhou výdrž, ale také obsahuje přírodní složení z rostlinných výtažků a minerálů bez chemických látek. Nanáším si ji na čistý obličej jako tvářenku v malém množství, abych krásně zvýraznila lícní kosti. A na rtech vypadá přímo božsky. Určitě vyzkoušejte!

Ere Perez Tónovací rtěnka a tvářenka - Joy 4,5 ml 629 Kč

Nikol

Produkt, který jsem si oblíbila a nedám v poslední době z ruky, je přírodní Cleanser od značky Youth to the People. Má jemnou gelovou texturu, která obličej opravdu důkladně vyčistí, ale zároveň ji nevysuší. Obsahuje hromadu aktivních látek s vysokým podílem antioxidantů, jako je zelený čaj, špenát, vojtěška a kombinace vitamínů A, C a B. Používám ho ráno i večer. Je to takový můj malý rituál, na který se vždy těším.

YOUTH TO THE PEOPLE, Superfood Face Wash, Gelová čisticí péče o pleť 790 Kč

Žany

Já jsem olejový typ člověka. Odličuji se jím, nanáším ho večer místo nočního krému a ráno na místo podkladové báze pod make-up nebo denní krém. Zkrátka takový univerzál a tímto si žádá o čestné místo jednoho produktu. Ještě do nedávna jsem nedala dopustit na olejové sérum od Onclé, ale o malinko ho přeci jen předčil olejový elixír od české přírodní značky Cannor. Je to hotový zázrak. Obsahuje totiž látku CBD, která léčí akné, ekzém, jizvičky po akné, barevnou nerovnost ale také vám pleť vyživí. Já ho používám především na noc a přes den si promnu 2 kapičky mezi prsty a nanesu na řasy a rty. Rty mám vláčné a rty jsou o něco pevnější a hustší. Když se mi objeví tu a tam nějaký ten neřád v podobě pupínku, razantně zrychlí jeho léčbu a za pár dní ani nevíte, že jste na daném místě něco měla, protože vám zmizí i flíček po něm. Rozhodně doporučuji!

Zázračný regenerační elixír CANNOR – pleťový olej s CBD – 30 ml 599 Kč

Janča

Rozhodně se neobejdu bez mandlového hydratačního krému Weleda. Miluji ho! Dopřává mé pokožce pocit svěžesti, a přitom nezanechává mastný film. Navíc krásně voní! Pro mou atopickou kůži je zkrátka balzámem na duši.

Hydratační krém Weleda Mandle 355 Kč

Sonia

Jestli se bez něčeho nedokážu obejít, tak je to L’Oréal Paris Glam Nude. Skvělá alternativa make-upu, který na pokožce vytvoří přesně takový odstín, jaký máte na obličeji přirozeně. Zcela splyne s pokožkou. Ideální tip na dovolenou, místo klasického make-upu.

L’Oréal Paris Glam Nude, BB krém 5v1 SPF 20 179 Kč

Iwi

Den si neumím představit bez ranní masky z dílny Havlíkovy apotéky. Po noci je má pleť unavená a tento zázrak dokáže moji pleť nastartovat a připravit tak na nanesení denního make-upového rituálu.

Havlíkova Apotéka, BIO Ranní Maska 299 Kč

Kristý

Za mě jedině šampon Daddy-O od Lush. Je skvělý pro blondýnky, protože fialová barva vytažená z fialek rozjasňuje světlé barvy, navíc přidává na objemu a lesku vlasů. Co také oceňuji je fakt, že je šetrný k přírodě.

Daddy-O 250 ml 475 Kč

 

 

 notino.cz; eshop.havlikovaapoteka.cz; lush.com;
instagram @zanetapodlahova; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram