Běžte nakupovat se Sarah Jessicou Parker

Běžte nakupovat se Sarah Jessicou Parker

Tisíci fanoušky milovaná Sarah Jessica Parker připravuje v rámci charitativní soutěže možnost projít se v jejích botách, ke kterým vám dopřeje sklenku šampaňského a výborný toast.

Sarah miluje boty bezmezným způsobem. Herečka, podnikatelka a módní ikona SJP využívá své vlastní lásky k botám i toho, že má svou obuvní značku k tomu, aby některým ze svých fanynek umožnila chodit ve střevíčkách, které sama navrhla a které sama nosí. Navíc vám osobně pomůže s jejich výběrem, a k tomu vám zaštítí výdaje na letenky a ubytování v New Yorku. 

To vše spojuje do charitativní soutěže, kterou organizuje se společností Omaze, díky čemuž získá další finanční prostředky, které poputují na projekty podporující nedostatečné finance veřejných vysokých škol v New Yorku. Ty pak budou poskytovat studentům bezplatné divadelní programy. Svým finančním darem tak podpoříte skutečné mladé studenty.

Herečka pak vezme jednu vítězku soutěže a její blízkou kamarádku do svého butiku Sarah Jessica Parker v New Yorku, kde si budou moct každá vybrat dva páry bot. Video o samotném projektu objasňuje více...