Biodynamická kosmetika dieNikolai představuje nové veganské fluidy

Biodynamická kosmetika dieNikolai představuje nové veganské fluidy

Biodynamická kosmetická značka dieNikolai přichází na trh s novinkovými fluidy, které dodávají pokožce potřebnou výživu, hydrataci, ale také napomáhají aknózní pleti.

Rakouská značka dieNikolai pocházející z vinařské oblasti Wachau, působí již také na českém trhu. Vyznačuje se certifikací Demeter, 1. stupněm nejpřísnějšího certifikátu v oblasti biodynamického zemědělství.

Že se setkáváte s tímto označením poprvé? Jedná se o zemědělství, které stojí na antropozofické filozofii doktora Rudolfa Steinera, jehož učení respektuje veškeré cykly přírody, sbírá byliny jen v období, kdy mají největší sílu, odmítá škodlivá hnojiva a využívá znalostí jednotlivých rostlin a jejich účinků tak, aby sklizeň ochránilo před škůdci. Důležitou a nedílnou roli zde hraje živočišný svět starající se o okysličenou půdu, která je zdrojem zdraví a živin. Ty pak působí ve výsledném produktu na naši pleť.

A právě tato léčivá kosmetika představuje novinkové fluidy s velmi lehkou texturou. Jedná se o Růžové a Šafránové nebe.

Veganský pleťový krém dieNikolai – Růžové nebe

Veganský pleťový krém, který je lehké až téměř tekuté struktury, napomáhá vrátit pokožce přirozenou pružnost náročné a namáhané pleti. Vysoký podíl oleje z hroznových jader a meruněk dodává pokožce potřebnou výživu a hydrataci a zanechává ji tak zdravou a prozářenou.

Veganský pleťový krém dieNikolai – Šafránové nebe

Veganský pleťový krém Šafránové nebe byl speciálně vyvinut pro mastnou a smíšenou pleť. Je vhodný především pro mladé lidi, jejichž pleť býváproblematická, snadno se znečišťuje a trpí na občasné akné. Pleťový přírodní krém je také určen pro ženy, jejichž pleť je zatížena hormonálními změnami způsobené např. těhotenstvím, menopauzou apod. Vhodný je taktéž pro všechny, jejichž pokožka je vystavena nepříznivým vlivům ovzduší, stresu a špatnému životního stylu.

Šafránové nebe pokožku zvlhčuje, zjemňuje a dodává jí potřebné živiny. Obsažené lokální suroviny, jako jsou olej z hroznových jader, mandlový, brutnákový, pupalkový a rakytníkový olej, pleť vyživí a brání ucpání kožních pórů. Další suroviny jako je extrakt z lípy a nejdražší koření na světě, šafrán, dodají pokožce potřebnou vlhkost, uvolní ji před stresem a navrátí jí potřebnou rovnováhu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram