BiOrganica otevřela showroom exkluzivní BIO kosmetiky v sochařském ateliéru uvnitř Kafkovy vily

BiOrganica otevřela showroom exkluzivní BIO kosmetiky v sochařském ateliéru uvnitř Kafkovy vily

V sochařském ateliéru uvnitř Kafkovy vily, rodinném domě sochaře Bohumila Kafky a jeho ženy Berty v Praze na Ořechovce, byl slavnostně otevřen ateliér biOrganica – showroom exkluzivní BIO kosmetiky.

Výjimečné události se zúčastnila řada známých osobností, např. Petra Nesvačilová, Kaira Kateřina Hrachovcová, Marta Ondráčková, Kristýna Janáčková, Vlastina Svátková, Tamara Klusová a především Aňa Geislerová, která předala šek v hodnotě 40 000 Kč do rukou ředitelky Klubu cystické fibrózy.

Simona Zábranská, ředitelka klubu a zároveň maminka již dvacetileté dcery trpící tímto dědičným závažným onemocněním, který postihuje zejména dýchací a trávicí ústrojí, šíří osvětu nemoci a bojuje za pacienty s cystickou fibrózou na všech frontách. Na podporu projektu putoval výtěžek z prodeje limitované edice Bio denního pleťového oleje Inlight s názvem „Made by Aňa“ s osobním věnováním herečky.

Zakladatelky firmy biOrganica Andrea Vaníčková a Petra Bergová představily nejen celý koncept biOrganica, ale také produktové novinky pro nadcházející sezónu a široké portfolio připravovaných projektů.

Značný zájem na sebe upoutal unikátní projekt Noste svoji tvář s dekorativní bio kosmetikou Zuii Organic, která se ručně vyrábí v Austrálii s 95 až 97% výtažky z květin. Snaží se podtrhnout vlastní osobitost a autenticitu přirozené krásy každé ženy. BiOrganica spustí také projekt„vratných obalů Inlight“. Spolu s firmou Amansoy Candle budou vyrábět elegantní svíčky z bio sójového vosku se speciálně namíchanou vůní připomínající bio balzámy Inlight.

V plánu je rovněž spolupráce s organizací Sázíme stromy zabývající se obnovou zaniklých alejí. Zde by se biOrganica chtěla zapojit finančně i při vlastním vysazování starých odrůd stromů. V neposlední řadě bude BiOrganica partnerem odborného sympozia Dětský spánek očima antropologů. Na podzim jej pořádá antropoložka Mgr. Lenka Medvecová, autorka knihy Prosím spinkej, která bude hostit světově proslulého amerického antropologa Jamese J. MCKennu. 

Martin Goga; De Veyrinas Photography
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram