Bláznivá dvojčata pod značkou Dsquared2 na mole předvádí pestrobarevné modely

Bláznivá dvojčata pod značkou Dsquared2 na mole předvádí pestrobarevné modely

Značka Dsquared2 je moderní a bláznivá. A je to tak dobře, protože jen těžko ji může někdo konkurovat. Vládne nad křiklavými barvami, netradičními střihy i materiály a díky její všestranosti si jistě v kolekci najdete něco, co si zamilujete! 

 

Kolekce je hodně barevná. První část modelů je potištěná vzorem kruhů různých velikostí i barev doplněných o bílou barvu například na sáčku či topu. Stejně tak se ale časem objevují tmavé odstíny šedé či hnědé a černá. Prostřední část kolekce je zase tvořená převážně bílými šaty, topy i kalhoty se zelenými lampasy.   

 

Dvojčata tvořící pod značkou Dsquared se rozhodně nebojí materiálů a práce s nimi. V této kolekci rozhodně zahlédnete hned několik druhů látek a materiálů, ze kterých byste si šaty rozhodně nešila! S materiály si pohrávají, využívají plisování a řasení látky. Dvojčata vždy byla velice technicky zdatná, ale často to překryla jejich touha po předvádění se.

 

 

Kromě bláznivostí překypujících kousků jsou v kolekci obsaženy i takové, které by se daly obléknout na každodenní nošení. Možná bychom je ale pojaly trochu jinak - třeba tenhle zajímavý saténový plášť bychom oblékly společně s černými slim kalhotami a černým tričkem. Další kalhotový kostýmek si můžeme s trochou odvahy obléci přesně tak, jak byl na přehlídce uveden. Ostatně Dsquared2 se vyloženě vyžívají ve stylu " Půjčila jsem si z přítelova šatníku."

K tomu, jak oblékat trendy z fashion weeků se budeme zabývat v některém z našich dalších článků!

 

Nejšílenějšími jsme definitivně ustanovili tyto velké sukně! Jsou barevné, opravdu rozměrné, ale rozhodně zaujmou!

 

Spojovacím znakem celé kolekce jsou černé dioptrické brýle, které nosily všechny modelky. Zároveň vám ještě ukážeme, jak vypadají umírněné modely Dsquared2 v kolekci Jaro/Léto 2015. 

 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram