Blíží se čtvrtý ročník unikátní módní show WE’RE NEXT  v Praze

Blíží se čtvrtý ročník unikátní módní show WE’RE NEXT v Praze

WE’RE NEXT je módní show prezentující studenty pražské UMPRUM a studenty prestižní Royal Academy of Fine Arts v Antverpách. Letošní ročník proběhne 12. září 2019 v prostorách divadla X10 v centru Prahy, a rozhodně se máme na co těšit!

Mezinárodní studentská tvorba módního designu s motivem WRN – „čti zprava“ proběhne zhruba za měsíc a vyznačuje se tím, že reaguje na systém světa módy, kterému vévodí trendy exkluzivity. Projekt tak přináší perfektní prostor pro ty, které móda upřímně zajímá.

„Na módní přehlídku by se mělo chodit tak často jako do kina nebo do galerie. Právě proto se snažíme o zprostředkování zážitku, módy a jiných přístupů, co největšímu publiku,” říká Lukáš Spilka, organizátor WE’RE NEXT, který je pojítkem belgického a českého módního světa. Lukáš Spilka, mladý návrhář s českými kořeny vystudoval módu v ateliéru Liběny Rochové na pražské UMPRUM a titul magistra získal na Royal Academy of Fine Arts v Antverpách.

Módní show WE’RE NEXT je o představení budoucích špiček módního průmyslu. Přehlídka se koná během jednoho živého večera ve dvou blocích za finanční podpory Magistrátu hl.m. Prahy a Belgické ambasády. I letos se můžeme těšit na více než 20 designérů z domova i ze zahraničí.  Mladí tvůrci díky přehlídce WE’RE NEXT staví své kolekce do společného dialogu v různých úhlech pohledu. Každý z návrhářů přináší osobitou prezentaci, která může být u některých velice minimalistická s chladnými podkresy tekoucí vody, načež u druhých se může přeměnit ve velkolepou dynamickou show.

Jako každým rokem je event WE’RE NEXT doprovázen autorským vizuálem, který kreativně kočíruje Róbert Szabó ve spolupráci s realizačním teamem WRN. Jeho letošní vizi vdechla podobu fotografka INDIA RAY a casting z modelingových agentur NEW ALENS AGENCY a PURE MODEL MANAGEMENT.

Módní večer WE’RE NEXT je volně přístupný veřejnosti, záměrem je otevřít přehlídky všem, kteří mají zájem zažít toto jedinečné propojení. Návštěvníci si mohou zakoupit vstupenky jak na sezení, tak ke stání. Je možnost zakoupit vstupenku na každý z bloků separátně nebo jako balíček za zvýhodněnou cenu dohromady.

werenext.eu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram