Blíží se tři důležité večery, jak se na ně obléci?

Blíží se tři důležité večery, jak se na ně obléci?

Tyto události jistě čekají každou z nás. Firemní večírek, Štědrý večer a Silvestr. Pokud stejně jako většina žen stojíte před šatníkem a v hlavě vám hlas tiše šeptá, že jako každý rok nemáte co na sebe, nezoufejte. Máme pro vás malou inspiraci ze světa celebrit.

Každá žena se ráda líbí. A jak jinak to světu ukázat než na "nejdůležitějších" událostech v roce – na firemním večírku, při štědrovečerní večeři s vaším partnerem nebo rodinou a na silvestrovské party. K dosažení takového cíle je zapotřebí víc než jen projít se v nákupním centru a nakoupit ve předvánočních, vánočních a povánočních slevách. Je potřeba sledovat trendy, být v obraze a mít svůj styl. Máme pro vás malou inspiraci ze světa celebrit.

Firemní vánoční večírek

Firemní večírek je perfektní způsob, kterým můžete zapůsobit nejen na své kolegy, ale i nadřízené. Setkáváte se s nimi v neutrální zóně, kde je vše neformální, přesto ale z hlediska módy byste měla ukázat, že máte v malíčku nejen obsah, ale i formu. Váš styl by tedy měl být nejen elegantní, ale také nápaditý. Kreativita je totiž v dnešním jednotvárném světě internetu velmi vzácnou vlastností. Ukažte tedy svým nadřízeným, že kromě společenského dění se orientujete také v módních trendech. Letošním business trendem pro vánoční party se zdá být samet. Z hlediska barev nezapomeňte svým outfitem povzbudit atmosféru přicházejících Vánoc, bílé, červené a zelené tedy není nikdy dost. Inspirovat se můžete třeba outfitem herečky Jaime King - červené sametové šaty ukázaly krásnou figuru herečky a doplňky ve formě dlouhých stříbrných náušnic a plochých špičatých bot jsou perfektním indikátorem vánoční party. Perfektní inspirací může být také Kate Middleton, kterou za svůj módní vzor označuje každá druhá obyvatelka Velké Británie. Například její zelené šaty se střevíčky na vysokém podpatku ve stejné barvě Vánocemi přímo dýchají. Navíc pokud potřebujete i na firemním večírku vypadat decentně a spíše business než casual, není lepší volby než šaty s plisovanou sukní, doplněné třeba krátkým sáčkem ve stejné barvě. A pokud se necítíte dobře v šatech nebo v sukni, zkuste se inspirovat outfitem Emmy Stone - ta zvolila černý overal s krásným lemováním kolem krku. Pokud se inspirujete tímto outfitem, nezapomeňte zvolit decentní doplňky a boty s uzavřenou špičkou. Nemusíte se bát zvolit i více vánoční barvy - červenou, tmavě zelenou nebo bílou s červenými doplňky.

Štědrý večer

Vánoce mají být svátky klidu a pohody. Štědrý den bychom měli trávit v okruhu lidí, které máme rádi a se kterými je nám dobře. Důležité je, abyste se také vy cítila dobře a uvolněně. Nezapomínejte proto volit outfit tak, aby sice vypadal slavnostně a nesl v sobě kousek Ducha Vánoc, ale hlavně abyste se v něm cítila dobře, pohodlně a krásně. Cítíte-li se tedy pohodlně v každodenních džínách a chcete okolí pobavit a naladit nápaditým vánočním svetříkem ve stylu Bridget Jones a Marka Darcyho? Žádný problém, tento outfit milují i celebrity. Například Taylor Swift, která svůj svetřík doplnila i pletenou čepicí a stylovou kabelkou. A pokud byste přeci jen chtěla zvolit něco více svátečního, s úpletovými šaty nemůžete šlápnout vedle. I ty navíc můžete sehnat s vánočním motivem. Své má i modelka Clara Bingle, která je doplnila o výrazné kozačky, které outfit tak nějak spojují dohromady. A pokud vás čeká luxusní kapr v luxusní restauraci s rodinou či partnerem, můžete se vyfiknout v krásných blýskavých plesových šatech, jako to loni udělala Kylie Jenner. V tomto případě buďte perfekcionalistka. Vše musí dávat smysl, od bot až po účes. Jen tak budete hvězdou večera.

Silvestr

Silvestr. Konec roku je tady! Kdo by nechtěl do nového roku vykročit stylově?! A tak právě silvestrovský večírek může být i vaším vrcholem roku z hlediska módních trendů. Jaké barvy zvolit a co se hodí na silvestrovskou party? Inspirujte se od celebrit, pro ně je totiž silvestrovská party téměř každý den v roce. Letos byste měla nový rok přivítat ve zlatě nebo stříbře. Například módní blogerka Lucy Wiliams zvolila zlatou hedvábnou zavinovací blůzku od Vince s tmavě stříbřitými kalhotami a tento outfit doplnila pozlacenou kabelkou, botami s krajkou na vysokém podpatku od Jimmy Choo. Pokud však chcete na tanečním parketu zářit více než novoroční ohňostroje, je pro vás jedna jediná volba jasná - flitry. Tento trend se nám drží v top outfitech nového roku již pěknou řádku let a svůj podíl na tom nese například Jennifer Lopez, která na sebe oblékla zářivé mini šaty s flitry a lehkým roláčkem. V případě, že zvolíte šaty s flitry nebo blůzku s flitry, dejte si pozor na volbu doplňků. Neměly by býti moc okaté, jinak byste mohla působit lacině. Inspirujte se decentními doplňky jako má J-Lo. A máme tu něco i pro královny silvestrovské noci. Kočičí midi šaty, které si na gala oblékla modelka Hailey Balwin, jsou nejen krásné a svůdné, ale také vzbuzují dojem zábavné party, díky boa lemování kolem dekoltu. Tyto šaty jsou od PrettyLittleThing a vypadají jako z doby Velkého Gatsbyho. S nimi rozhodně budete ve středu pozornosti.

foto: Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram