Blogerky nad 50 let, které vám nesmí uniknout

Blogerky nad 50 let, které vám nesmí uniknout

Že je blogování pouze pro teenagerky a mladé holky? Představujeme vám 5 blogerek nad 50, které vás přesvědčí o opaku.

Móda a nejnovější výstřelky nikdy nebyly "záležitostí mladých". I přesto, že dnešní módní svět upřednostňuje štíhlé a mladé slečny, žena s osobitým stylem jakéhokoliv věku a velikosti snadno strčí do kapsy leckterou "dvacítku". Již dlouho sledujeme blogerky, kterým je nad padesát a nebály se vytvořit vlastní blog a udělat tak malé místečko na internetu, kde můžou vyjadřovat svůj postoj a názor na módu a ukazovat své outfity. Dnes vám jich několik představíme, a máte se na co těšit. Taková inspirace a energie se nevidí každý den!

STYLE CRONE

První blogerkou, o které dnes budeme mluvit, je 74letá Judith Boyd. To je žena, která stojí za blogem Style Crone (crone jako slovo popisující ženu v jistém věku, která ztělesňuje moudrost, znalosti, zkušenosti a lásku). Tato Američanka má velkou zálibu v nápadných pokrývkách hlavy a nebojí se sáhnout po výrazných barvách a barevných kombinacích. Naše srdce zaplesá při každém jejím outfitu!

UNE FEMME D'UN CERTAIN ÂGE

Další blogerkou, která rozhodně stojí za zmínku, je šedesátiletá Susan Blakey, která stojí za blogem Une femme d'un certain âge. Ta je zastánkyní spíše jednoduchých, basic kousků, které kombinuje velmi elegantním a jemným způsobem. Ve velké oblibě má Paříž, kterou často navštěvuje. To se také podepisuje na jejím nenuceném stylu.

THE SILVER STYLIST

Lisa Hale je 56letá stylistka, vizážistka a blogerka vystupující pod názvem The Silver Stylist. Dnes má velmi elegantní ženský styl, avšak jak sama píše, zamlada byla velmi klučičí a měla oblibu v typicky chlapeckých aktivitách, jako jsou motorky a rybaření. Její styl je velmi pestrý a tak ji můžeme vidět ve velmi mladistvých kouscích, pastelových barvách, ale také v minimalistických elegantních kombinacích. Zkrátka inspirace pro všechny!

STYLE AT A CERTAIN AGE

Za blogem Style at the certain age stojí šedesátiletá Beth Djalali. Ta je další ze zastánkyní jednoduchého, elegantního stylu. Její šatník obsahuje především základní kousky, které jsou doplněny několika výraznými. Její outfity tak působí velmi vyváženě, šmrncovně a neskutečně žensky.

ACCIDENTAL ICON

Nejzajímavější žena z našeho výběru je Lyn Slater, 64letá letá blogerka, která stojí za zrodem blogu Accidental Icon. Ta se svůj blog rozhodla založit poté, co během fashion weeku čekala na svou kamarádku v Yohji Yamamoto kabátu s kabelkou Chanel a do chvíle byla obklopena hromadou fotografů a novinářů. Její kamarádka ji pak označila jako náhodnou ikonu - odtud název jejího blogu. Lyn má velmi extravagantní styl, potrpí si na výrazné kousky, které se nebojí mezi sebou kombinovat. Žena, která hravě zastíní všechny v místnosti! 

weby blogerek, advanced.style, sauvagemagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram