BLOGES MARKET – Největší shopping event českých blogerek je opět tu!

BLOGES MARKET – Největší shopping event českých blogerek je opět tu!

Nejlepší kámošky tvořící Sex ve městě po česku nás zvou na druhý ročník Bloges Marketu, který opět nabídne mnoho zajímavého ze světa Fashion.

Rok se s rokem sešel a je tu opět Bloges mánie. Dne 11.4. 2015 proběhne v Chemistry Gallery již druhý ročník Bloges Marketu, největšího blogerského eventu u nás, na kterém se setká více než 30 nejlepších blogerek z oblasti fashion, food a beauty.

Sobotní událost má být především o zábavě a pohodově stráveném času, proto na vás čeká bohatý program protkaný módní přehlídkou, workshopy a proměnami krásy. Že je to málo? Pak ještě přidáme styling, beauty koutek, sweet bar a nabídku speciálních koktejlů s občerstvením. A jako tomu bylo i v minulém roce, nejvíce zábavy na vás čeká u focení se Smileboxem.

Jako zlatý hřeb večera si pak pro vás Nikol Moravcová, Kristýna a Míša připravily tombolu překypující hodnotnými cenami od sponzorů, kterými jsou Frisco, Bubblelogy, Swarowski, Babyliss a další, jimiž obklopeni si budete moci vychutnat závěrečný a jak známe holky, tak i jistě bujarý večírek. Nejlákavější cenou tomboly budou ale brýle Carrera od Jimmy Choo, tak dubnový event určitě nezmeškejte.

Návštěvou akce podpoříte blogery v Čechách, ulovíte zajímavé módní kousky, necháte se třeba nalíčit nebo učesat, zkusíte nějaký DIY workshop nebo dobroty od food blogerů a prostě strávíte holčičí den a užijete si plno zábavy.

 

Zdroj: Bloges Robes

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram