Bloges Market

Bloges Market

Blogerské uskupení Bloges Robes pořádá nevídanou blogerskou akci. Holky ji pojmenovaly tak trochu po sobě - Bloges Market.

Bloges Robes, tedy Nikol Moravcová, Kristýna Poliček, Míša Štoudková a Nikol Kouklová, posouvají své akce na vyšší úroveň. Tato blogerská čtveřice pořádá v sobotu 8. listopadu event, který u nás zatím nemá obdoby. Hoďte za hlavu předsudky o tom, jak se blogerky nesnáší a škodí si. V sobotu ty nejlepší potkáte na jedné jediné akci. A nebude to akce jen tak ledajaká!

,,Vždycky jsme tento event měly jen jako bazárek pro kamarádky, ale je potřeba, aby taková akce vyrostla zase o kousek výš," prozradila nám Kristýna Poliček. ,,Pronajímáme si pokaždé zajímavé místo. Původně byla akce zaměřena jen na módu, při prvních narozeninách jsme uspořádaly i party. V klubu byla tombola a přišlo nám zábavné udělat to tentokrát ve velkém," doplňuje Kristýnu Nikol Moravcová.

Bloges Robes svým návštěvníkům naservírují přes dvě desítky blogerek, a to nejen z oblasti módy. Potkáte i inspirativní slečny z food či beauty blogů a budete se moci zúčastnit jejich workshopů (zaslechli jsme něco o tom, že budou i makronky!). Fashion blogerky se na akci budou podílet prostřednictvím bazárku, kde si od nich budete moci pořídit nějaký ten skvělý kousek, který se vám na jejich blogu tak líbil. Prodávat se bude i pánská móda, tudíž ani váš přítel nebo kamarád se nudit nebude. Budete se přitom fotit ve SMILEBOXU, zajdete si na masáž.  A večer, kdy možná i vyhrajete jednu z hodnotných cen v tombole, si užijete v doprovodu kapely The DAT a DJs Mardosa, Lucky boy nebo Carlos Squint.

A nesmíme zapomenout ani na další podstatnou část celé akce - Bloges Market má i charitativní rozměr. Část z ceny vstupného, za které zaplatíte 100 Kč, poputuje charitativní nadaci Slunce svítí všem.

Od včerejšího dne si na Radio Express FM můžete poslechnout reklamní spot k Bloges Market. Pochopíte z něj, že sobotní událost má být hlavně o zábavě a pohodově stráveném času. Doražte, nebo jak už možná víte z Expressu, jinak umře koťátko. Mňau!