Blond trendy přímo z Hollywoodu

Blond trendy přímo z Hollywoodu

Trendy přicházejí a odcházejí, ale blond, nejžádanější vlasová barva, nikdy neztrácí svůj typický šarm. Umění svádět blond barvou je mezi hollywoodskými hvězdami veřejným tajemství. Zkuste to i vy!

Ať už má blond styl klasickou, drsnou, nebo jinou podobu, vždy patřil a bude patřit mezi nejžádanější i mezi hollywoodskými hvězdami. Přidejte se i vy k blond kráskám.

Od chvíle, kdy Marylin Monroe přesvědčila muže, že mají radši blond, tato barva nikdy nevyšla z módy. Navíc seriózní studie zjistily, že blondýnky se skutečně umí více bavit.

Přes počáteční neochotu zesvětlit si své přirozeně hnědé vlasy, Monroe vytyčila cestu pro ohromující seznam hvězd, které pochopily, že blond na rozdíl od jiných barev, může otevřít cestu k přitažlivé slávě.

Gwyneth Paltrow, Heidi Klum a Blake Lively či Jessica Biel, Kate Moss a Madonna – všem těmto hvězdám pomohla blond barva k cestě na vysněný červený koberec. Je téměř jistotou, že blondýnky nepřestanou ani v dohledné budoucnosti vyzařovat kouzlem žádaných celebrit.

Ujistěte se, že držíte krok s nejnovějšími blond trendy a vyzkoušejte některý z looků, vytvořených novou řadou Blondme od Schwarzkopf Professional.

Prime Blonde
Inspirované Blake Lively, Scarlett Johansson
Tento styl umožňuje blondýnkám objevit jejich půvab. Dodává okamžitou porci přitažlivé magie, pomocí třpytivých reflexů, které promění klasickou blond v oslnivý blond.

Blonde Make-Over
Inspirované Gwyneth Paltrow, Siennou Miller
Pro všechny blondýnky vyžadující dokonalost. Přemění jakoukoliv nedokonalou blond v bezchybnou barvu se saténově hebkým efektem.

Pastel Blonde
Inspirované Kate Bosworth, Kate Perry
Přetočte předvídatelné na fascinující, pomocí krásných originálních a snadno nositelných pastelových odstínů, které můžete mít sčesané dolu nebo nahoru podle toho, jakou máte náladu.

Blondré
Inspirované Jessicou Biel, Olivií Palermo
Pro nováčky, kteří blond barvu teprve zkouší. Další generace stylu Ombré představuje směs doutnajícího Ombré a prosluněných melírů.