Bohémská kampaň John Hardy opět s Carou Delevingne

Bohémská kampaň John Hardy opět s Carou Delevingne

Bali, černé pláže, neklidné moře, horké slunce a bezstarostná atmosféra, ideální místo pro natočení podmanivé kampaně s polonahými těly.

Není náhoda, že luxusní šperkařská značka John Hardy umístila děj své kampaně v hlavní roli s Carou Delevingne a Simonem Nessmanem do prostředí černých pláží Bali. Právě tam byla totiž značka roku 1970 založena. Od té doby si na módní scéně získala post průkopníka udržitelného luxusu, a to nejen díky jedinečnému spojení designérů a uměleckých řemeslníků.

V kolekcích John Hardy se nustále prolíná motiv kultovního draka a nejrůznější ztvárnění jeho šupinaté kůže. Na první pohled vás uchvátí detailní provedení náramků a prstenů s velkými drahými kameny. A také kouzlo jedinečnosti a lesku, které nechybí ani masivním náramkům z teplého zlata.

Luxus a podmanivost ručně vyráběných šperků zachycuje samotná kampaň k nové kolekci pro Jaro/Léto 2015. Hledáčky Sebastiana Faena a Sary Jane Hoare zachycují polonahou Caru Delevingne ve smyslných, leč nenucených pózách. Jejich cílem bylo vystihnout bohémského ducha značky a navodit bezstarostnou atmosféru. Vynikající je také práce se světlem. Hra slunečních paprsků a barev dává šperkům maximálně vyniknout.

Součástí kampaně je i krátký reklamní spot od Davida Lipmana, v kterém se můžete kromě krásných šperků a těl top modelů pokochat nádherným prostředím tohoto indonéského ostrova.