Boss kids F/W 2014 letos jen pro kluky!

Boss kids F/W 2014 letos jen pro kluky!

Oblékněte svého synka do stylu Hugo Boss. Boss kids letos připravil čistě klučičí kolekci prosluněnou zářivými barvami, v které nechybí typické elegantní kousky, ani ty sportovní.

Nová barevná kolekce Boss kids Podzim/Zima 2014 evokuje k prožití tohoto nesmlouvavého období v hřejivé eleganci.

Nadčasové kousky sledují dnes velmi moderní minimalismus, nechybí jim však ležérní detaily, které na těch nejmenších modelech působí velice roztomile. Elegantní odstíny modré a šedé oživí letos v zimě hlavně červená a oranžová.

Kolekce však necílí pouze na malé elegány, ale také na ty, co si rádi dosytosti užívají zimního dobrodružství. Pro ně si Boss připravil perfektní zimní bundy, kombinézy a pevné teplé kalhoty.


Boss vytvořil svou kolekci z nejkvalitnějších tkanin, mezi kterými má velké zastoupení měkoučká bavlna. Kolekce je velice univerzální, dá se skvěle kombinovat a hlavně má báječný rozsah. Je určena od novorozenců po 14leté chlapce a najdete zde jak formální, volnočasové tak sportovní oblečení. Inovativní kolekce tak sladí celou rodinu do jednoho stylu. Výběr z kolekce si můžete blíže prohlédnout v naší fotogalerii níže. Najdete tam i set brindáčků, boty a botičky nebo stylovou lahvičku s dudlíkem.

Čisté linie, nadčasovost a rafinovanost, to je poselství této sezóny, které bude platit ve všech věkových kategoriích. Méně je více, minimalismus a sofistikovanost vedou na celé čáře.


Obrázky: hugoboss.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram