Boss v jarní kolekci 2019 boří stereotypy - muže obléká do růžové

Boss v jarní kolekci 2019 boří stereotypy - muže obléká do růžové

Módní dům Boss v rámci své Jarní kolekce 2019 představuje romantickou a spíše ženskou barevnou paletu. Přesto se nebojí obléct do ní i muže. 

Dominance vzdušnosti

Kreativní ředitel módního domu Boss Ingo Wilts měl pro novou jarní kolekci 2019 jasnou vizi - udržet ji co nejvzdušnější, jak jen to bude možné. Více jak šesti desítkami modelů se více či méně prolínala sportovní nálada, do kolekce byly zařazeny funkční materiály, šusťák, tkaničky i sportovní lampasy na kalhotách. Boss dokonce poslal na molo i pláštěnky v dámském i pánském provedení. Ostatně co bylo dámské a pánské, to je téma kolekce číslo dvě. 

Všem stejným metrem

Ne však proto, že by byla z kolekce patrná snaha o unisexové oblečení, spíše proto, že se Wilts rozhodl pro určitou barevnou paletu a naordinoval ji mužům i ženám úplně stejně. Přehlídka začala několika modely v působivé starorůžové a nutno dodat, že i muži v ní vypadali v podání Bosse skvěle. A absolutně jim neubrala nic z jejich mužství. Show pokračovala v tónech rudé až vínové a postupně přesedlala i k širšímu okruhu barev včetně šedé, bílé, černé, tmavě modré a kontrastní pomerančové. Objevila se kůže, transparentní šaty, montérkové bundičky i šusťákovky přes hlavu. Modelové na nohu natáhli vysoké ponožky a přes ně obuli sandály. Tak co? Vypadá to tak anti-sexy jak se v Česku traduje? 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram