Bottega Veneta představuje Cruise Collection 2014/2015

Bottega Veneta představuje Cruise Collection 2014/2015

Botegga Veneta představuje Cruise kolekci 2014/2015, která klade velký důraz na svěží přírodní barvy, jemné linie a oživuje bělící techniku.

Luxusní módní dům ze severovýchodní Itálie, nejvíce známý pro své prvotřídní kožené doplňky, právě představuje nejnovější Cruise kolekci pro sezónu 2014/2015. Bottega Veneta včele s kreativním ředitelem Tomasem Maierem klade velký důraz na svěží přírodní barvy, jemné linie a experimentuje se vzory jakoby tvořenými tahy štětcem z rukou malíře. Velkým poznáním je i oživení bělících technik, úzce spojených s batikováním.

Základní myšlenkou každé Cruise kolekce je dopřát zákazníkům komfort a lehkost, které bylo jednoznačně dosaženo právě i v nejnovější kolekci Bottega Veneta a to především díky jednoduchým, avšak neméně zajímavým střihům a materiálům. Tomas Maier vsadil hlavně na přírodní bavlnu v kombinaci s viskózou.

Ležérní vzhled a univerzálnost je pak společným jmenovatelem jak pro dámskou, tak i pánskou část této velice zdařilé kolekce, která je zachycena v reklamní kampani fotografa Ryana McGinleye, pořízené v příhodném prostředí newyorské botanické zahrady.

Bottega Veneta Cruise 2014/2015