Boty Dolce & Gabbana SS 2015 jako obrázek

Boty Dolce & Gabbana SS 2015 jako obrázek

Letošní kolekce Dolce & Gabbana pro Jaro/Léto 2015 jsou opět naprosto úchvatné. Překvapivou novinkou jsou u této značky malované boty a kabelky.

Nejnovější boty z kolekce Dolce & Gabbana Jaro/Léto 2015 jsou plné nádherných kousků. Velká část z nich jakoby vypadly ze starých pohádek a malovaných kulis.

Motivy inspirované španělským vlivem na Sicílii hojně zdobí brokát na botách a jejich platformách. Moře červené a černé krajky, saténu a brokátu protínají jasné letní barvy jako je žlutá, zelená a růžová na bílém pozadí.

Temperament a láska k životu na nás čiší z každého detailu. Boty i kabelky vypadají jako by byly ušity z nádherných obrazů. Folklórní motivy, architektura i tamější příroda se staly slavným návrhářům opět velkou inspirací. Vše působí jako namalované. Ale pozor, v kolekci skutečně nalezneme ručně malované kousky.



  

Design keramických ručně malovaných dlaždiček získaly i nádherné kabelky. Stejně tak se vzhled malované keramiky objevil i na oblíbených lodičkách Kate. Typicky letní motivy jako jsou květy pomerančovníku, pivoněk či karafiátů zdobí boty, jejich platformy, lodičky, baleríny i kabelky, které je tak perfektně doplňují. Espadrilky zase nesou otisk sicilské kultury v podobě nejrůznějších výjevů na koních, vějířů a váz. Špičky bot často zdobí nádherné brože ve tvaru květů. Barevné kameny najdeme ale i na žabkách.


Posvátné srdce, zlato a růže jsou kultovními a velmi výraznými motivy této značky, často plasticky vystupují ze samotného modelu. Toto jedinečné zdobení typické pro značku Dolce & Gabbana rozhodně není žádný kýč. Je odvážné a velmi, velmi osobité, můžeme říci někdy až extravagantní. Takovými zajímavými kousky jsou například boty s otvíracím podpatkem či s nimi korespondující transparentní zdobený kufřík.


 

Zdroj: dolcegabbana.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram