Boty od Olivie Palermo

Boty od Olivie Palermo

Dlouho očekávaná kolekce bot od Olivie Palermo pro značku Aquazurra je tady! Jak Oliviin prvotní obuvní debut vypadá?

To, že si značka Aquazurra pro novou spolupráci vybrala Olivii Palermo, není vůbec žádným překvapením. Olivie je totiž neoficiální tváří této značky, jen na málo společenských akcích ji potkáte v jiném páru bot, než právě v obuvi od Aquazurra. A kdo Olivii znáte, víte, že boty bez podpatků jen tak nenosí.

Edgardo Osorio, kreativní ředitel značky, chvíli po oznámení spolupráce s Olivií Palermo řekl: ‚‚Ano, Olivia skutečně je naší neoficiální ambasadorkou. Vždy nosí naše boty. S Olivií jsme přátelé a už více než rok jsme se bavili o tom, že by Olivia mohla vytvořit malou kolekci podle svého stylu, avšak ve stylu Aquazurra."

Blogerka a modelka Olivia moc dobře ví, co je ženské a co je pěkné. Její osobní styl je vychvalován a my se tomu vůbec nedivíme. Při pohledu na první ukázky jejích obuvních výtvorů si jen v duchu říkáme, že tohle je přesně ono. Jednoduché i složitější boty na vysokém podpatku, krátké i dlouhé kozačky a především barvy, jež se vám hodí téměř ke každému outfitu. Ceny bot se budou nejčastěji pohybovat kolem 500 dolarů, 900 dolarů a některé si zákaznice pořídí i za vyšší částku.

Novou kolekci si budete moci zakoupit od 12. září v internetovém obchodu Net-A-Porter.

Zdroj: eonline.com, womenzmag.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram