Bouchra Jarrar Fall 2014 Couture

Bouchra Jarrar Fall 2014 Couture

Mistryně krejčovství Bouchra Jarrar je skutečnou kouzelnicí v oblasti střihů. Nejnověji sáhla po asymetrii, leopardím vzoru na šifónovém materiálu a vestičkách s kabáty a volnými kalhoty.

Módní návrhářka Bouchra Jarrar staví na své dobré pověsti jedné z nejlepších krejčí v Paříži. Chcete kalhoty, které vám budou perfektně sedět a máte na to? Jděte za Jarrar, protože ona se skutečně vyzná. Její modely jsme už zažily z mnoha materiálů, v různorodých střizích a barvách. Tentokrát Bouchra Jarrar vsadila na asymetrii, jeden divoký vzor a hlavně klopy.

Inovativní a technicky velmi zdatná módní návrhářka je v krejčovství neskutečná. Její vysoké šití sice není typickým Haute couture, jak si ho běžný člověk představí v podání například Elie Saaba nebo Christiana Diora. Avšak i tak má stále něco do sebe, co ho odlišuje od běžných ready-to-wear kolekcí. Jako by byla tato značka pojícím můstkem mezi každodenním oblečením a luxusními večerními róbami s výšivkami a z těch nejsnovějších látek.

Z celé nové řády modelů vyplývá jasná inspirace sportovním duchem. Sportovně laděné oblečení není lehké zkombinovat a sladit s elegancí tak, aby výsledný dojem nepůsobil nevyrovnaně a přehnaně. Bouchra Jarrar to ale se svými střihy umí i ve sportovním. V kolekci převažují vestičky s klopami, klidně i z černé kůže, a větší kabáty. V nabídce jsou i splývavé šaty s leopardím vzorem, na které Bouchra kvůli vrstení musela použít kolem padesáti metrů šifónu, či volnější kalhoty s puky. Stačí si jen vybrat.

Bouchra svou práci popisuje jako hru s matematickou přesností. Její desátá samostatná Haute couture kolekce pro nadcházející podzim je toho zářným důkazem. Kromě navrhování a šití má Jarrar své střihy spočtené bez jediné chybičky. Jak modely na přehlídkovém mole seděly, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii pod článkem.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram