Brazilská blogerka Camila Coelho přichází se svou vlastní značkou

Brazilská blogerka Camila Coelho přichází se svou vlastní značkou

Brazilská blogerka a influencerka Camila Coelho představuje svou vlastní značku oblečení. Její kolekce je silně ovlivněná diverzitou brazilských dívek a jejich temperamentu.

Camila Coelho má na svém instagramovém účtu více než osm milionů sledujících a její fanoušci ji už několik let přemlouvají, aby vytvořila vlastní kolekci oblečení. Jejich prosby byly vyslyšeny a nyní si mohou některý z přibližně sedmdesáti kousků zakoupit přes internetový obchod Revolve nebo na oficiálních stránkách značky.

Celá kolekce je silně ovlivněna brazilskými kořeny, ke kterým se Camila hrdě hlásí. Žije sice už několik let ve Spojených státech, ale svůj původ dává na odiv. Na poli blogerů se pohybuje již delší dobu a spolupracovala s jedněmi z těch nejlepších a nejzajímavějších návrhářů světa. Vytvořila si svůj osobitý styl a vlastní kolekce je tedy součástí přirozeného vývoje ženy, která se vyjadřuje pomocí módy.

Kolekce je ovlivněna multikulturalismem, který je Brazílii sobě vlastní. Není tedy divu, že se Camila rozhodla svou kolekci posílat do celého světa, protože je ze své podstaty určena všem typům žen a dívek. Najdeme v ní materiály jako len a bavlnu, květinové a exotické potisky a výrazné barvy. Na kolekci si musíme ještě pár dnů počkat, ale v průběhu léta bude již dostupná na stránkách revolve.com. Doporučujeme!

 

 pinterest.com, wwd.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram